Current time in Vietnam:
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
Page 1 of 2
 • Përse të zgjedh vizën Vietnameze nga interneti?
  Mar
  18
  2021
  Përse të zgjedh vizën Vietnameze nga interneti?

  Viza Vietnameze në mbërritje (VVM) filloi ne 2003 dhe deri në 2011 është mënyra mbizotruese që turistët nga Australia, Amerika e Veriut dhe Europa përdorën për të ardhur në Vietnam. Ndërsa Vietnami hap dyert e saj ekonomikë dhe udhëtues, numri i mbërritjeve është rritur dukshëm, sa herë që llogaritet. Në përputhje me rritjen e numrit... read more »

 • Si të marrësh një vizë për në Vietnam?
  Mar
  18
  2021
  Si të marrësh një vizë për në Vietnam?

  Ka dy mundësi për marrjen e një vize Vietnameze:

 • Cfarë është Viza Vietnameze në Mbërritje (VOA)?
  Mar
  18
  2021
  Cfarë është Viza Vietnameze në Mbërritje (VOA)?

  Viza Vietnameze në Mbërritje (VOA) nënkupton që ju do ta merrni vizën kur të mbërrini në aeroportin ndërkombëtar të Vietnamit ( aeroporti ndërkombëtar i Noibai në kryeqytetin e Hanoit, aeroporti ndërkombëtar i Tan Son Nhat në qytetin Ho Chi Minh, ose aeroporti ndërkombëtar i Danang në qytetin Danang) me letrën e aprovimit nga emigracioni Vietnamez.

 • Kush ka nevojë për vizë në Vietnam?
  Mar
  18
  2021
  Kush ka nevojë për vizë në Vietnam?

  Vetëm qytetarë të disa vendeve mund të vizitojnë Vietnamin pa vizë hyrëse. Shumica e qytetarëve të vendeve ASEAN nuk kanë nevojë për vizë për të vizituar Vietnamin brenda 30 ditëve. Qytetarë të Koreas, Japonisë, Norvegjisë, Danimarkës, Suedisë, Finlandës dhe Rusisë nuk kanë nevojë të sigurojnë vizë për të vizituar Vietnamin brenda 15 ditëve. Gjithë qytetarëve... read more »

 • Proçedura për vizë Vietnameze me internet
  Mar
  18
  2021
  Proçedura për vizë Vietnameze me internet

  Me pak fjale, brenda 24 orësh nga pagesa juaj ne do tju dërgojmë një letër aprovimi për vizën tuaj në aeroport.  Ju lutem na dërgoni mesazh në info@vietnamimmigration.com nese akoma nuk keni marrë letrën e aprovimit mbas 24 orësh.

 • Formulari i vizës Vietnameze
  Mar
  18
  2021
  Formulari i vizës Vietnameze

  Me formular të vizës Vietnameze këtu i referohemi formularit që ju duhet të plotësoni për të marrë vizën tuaj kur të mbërrini në aeroport. Formulari i vizës Vietnameze është i disponueshëm në banakun e vizës së uljes.

 • Fotot për vizë Vietnameze
  Mar
  18
  2021
  Fotot për vizë Vietnameze

  Ne bëjmë të mundur vizën me mbërritjen në aeroportin e Vietnamit dhe fotoja për vizën ketu i referohet fotos së bashkangjitur në formularin që duhet të plotësoni kur të mbërrini një nga katër aeroportit Vietnamit.

 • Kushtet për vizë Vietnameze
  Mar
  18
  2021
  Kushtet për vizë Vietnameze

  Me kushte për vizë Vietnameze këtu i referohemi kushteve për marrjen e vizës me mbërritjen në aeroportet e Vietnamit.

 • Aplikimi për vizë në Vietnam
  Mar
  18
  2021
  Aplikimi për vizë në Vietnam

  Ka dy mënyra për të dorzuar aplikimin tuaj për marrjen e vizës Vietnameze.

 • Vizë Vietnameze nga interneti
  Mar
  18
  2021
  Vizë Vietnameze nga interneti

  Me Vizë Vietnameze nga interneti këtu i referohemi aplikimit për vizën tuaj nëpërmjet një agjenti të autorizuar me postë elektronike ose duke dorzuar një formular nga interneti ku më pas agjenti do të dorëzojë kërkesën tuaj për vizë Vietnameze në zyrën e emigracionit Vietnamez për të marrë letrën e aprovimit për tërheqjen e vizës suaj... read more »

 • Page 1 of 2
  VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.