Current time in Vietnam:
Albanian

Fotot për vizë Vietnameze

Ne bëjmë të mundur vizën me mbërritjen në aeroportin e Vietnamit dhe fotoja për vizën ketu i referohet fotos së bashkangjitur në formularin që duhet të plotësoni kur të mbërrini një nga katër aeroportit Vietnamit.

Ju do të shihni banakun e vizës së uljes përpara rreshtit të emigracionit kur të arrini në aeroportet e Vietnamit.  Në banakun e vizës së uljes, ju do tju kërkohet të plotësoni dhe firmosni një formular dhe të bashkangjisni foton tuaj në këtë formular. Pra ju lutem përgatisin dy fotot (madhësia pasaportë).

Çfarë ndodh në qoftë se ju nuk keni foto? Mos u shqetësoni!  Ju mund ti kërkoni ndihmë një nga oficerëve për tu pajisur me fotot për vizën tuaj në aeroport kur të mbërrini.

Shënime :

Ju lutem mos harroni të printoni letrën e aprovimit për vizën tuaj kur të mbërrini në aeroportet e Vietnamit.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.