Current time in Vietnam:
Albanian

Përse të zgjedh vizën Vietnameze nga interneti?

Viza Vietnameze në mbërritje (VVM) filloi ne 2003 dhe deri në 2011 është mënyra mbizotruese që turistët nga Australia, Amerika e Veriut dhe Europa përdorën për të ardhur në Vietnam. Ndërsa Vietnami hap dyert e saj ekonomikë dhe udhëtues, numri i mbërritjeve është rritur dukshëm, sa herë që llogaritet. Në përputhje me rritjen e numrit të vizitorëve të huaj, shërbimi i Vizave është rritur gjithashtu për të përmbushur kërkesat.  Studimi i kësaj tendence është një shërbim i njohur nderkombëtar. Ju lutem gjeni informacionin e mëposhtëm për të parë nëse marrja e vizës me mbërritjen në aeroport është ose jo gjëja e duhur për ju.

1. Proçedurë e thjeshtë.

Viza Vietnameze në mbërritje është disi e thjeshtë, thjesht vizitoni faqen vietnamimmigration.com për të plotësuar formularin nga interneti e më pas klikoni dërgo për të përfunduar pagesën  me kartë krediti ose PayPal. Duhen vetëm dy minuta për të plotësuar formularin e aplikimit për vizë Vietnameze. Brenda 24 orësh pas pagesës, ju do të merrni letrën e aprovuar nga qeveria Vietnameze që ju lejon marrjen e vizës me mbërritjen tuaj në aeroportet ndërkombëtare të Vietnamit. Thjesht printoni letrën e aprovimit për ta treguar kur të hipni në avion dhe merrni vizën e stampuar në pasaportën tuaj kur të arrini.

Nëse keni në plan të udhëtoni për në Vietnam në rrugë tokësore, ju duhet të merrni atë lloj vize që i përshtatet pasportës. Ju lutem kontaktoni direkt me ambasadën/konsullatën Vietnameze për të marrë këtë tip vize nëse do të udhëtoni në rrugë tokësore për në Vietnam.

2. Kurseni kohë.

Në vend që të shkoni në amabsadë/konsullatë dhe të prisni disa ditë për të marrë vizën tuaj, ju tashmë mund të aplikoni nëpërmjet internetit në  vietnamimmigration.com për marrjen e vizës me mbërritjen në aeroportet ndërkombëtare të Vietnamit brenda 24 orëve nga pagesa. Edhe në raste urgjente, viza juaj Vietnameze mund të jetë gati brenda një ditë pune. Nganjeherë, ambasada/konsullata në vendin tuaj është mbyllur gjatë festave zyrtare por në Vietnam ne jemi akoma të hapur, pra patjetër që ju mund ta merrni vizën lehtësisht edhe gjatë festave zyrtare në vendin tuaj.

3. Aplikoni në cdo kohë dhe në çdo vend me kompjuter/laptop të lidhur me internetin.

Mos u shqetësoni nëse nuk ka ambasadë ose konsullatë Vietnameze në vendodhjen tuaj. Viza Vietnameze në mbërritje është zgjedhja më e mirë. Edhe kur ju jeni me pushime në vende të tjera, ju mund të aplikoni lehtësisht për vizë Vietnameze në mbërritje me anë të internetit në faqen vietnamimmigration.com. Duhen vetëm dy minuat për të plotësuar formularin e aplikimit për vizë Vietnameze. Brenda 24 orësh nga pagesa, ju do të merrni letrën e aprovimit nga qeveria Vietnameze që ju lejon të tërhiqni vizën tuaj me mbërritjen në aeroportet ndërkombëtare Vietnameze, thjesht duke printuar letrën e aprovimit që duhet të tregoni për tu ngjitur në avion dhe duke stampuar vizën tuaj në pasaportë kur të mbërrini.

Për më shume informacion ju lutem dërgoni mesazh në info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.