Current time in Vietnam:
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
Page 1 of 1
 • Përse të zgjedh vizën Vietnameze nga interneti?
  Mar
  18
  2021
  Përse të zgjedh vizën Vietnameze nga interneti?

  Viza Vietnameze në mbërritje (VVM) filloi ne 2003 dhe deri në 2011 është mënyra mbizotruese që turistët nga Australia, Amerika e Veriut dhe Europa përdorën për të ardhur në Vietnam. Ndërsa Vietnami hap dyert e saj ekonomikë dhe udhëtues, numri i mbërritjeve është rritur dukshëm, sa herë që llogaritet. Në përputhje me rritjen e numrit... read more »

 • Page 1 of 1
  VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.