Current time in Vietnam:
Albanian

Si të marrësh një vizë për në Vietnam?

Ka dy mundësi për marrjen e një vize Vietnameze:

1/Marrja e një vize në një ambasadë Vietnameze përpara se të vini në Vietnam. Ju mund të vizitoni direkt një ambasadë Vietnameze për të aplikuar për vizë, ose mund ta vulosni vizën tuaj në ambasadën Vietnameze me letrën e aprovimit nga departamenti Vietnamez i emigracionit e cila ka një kod për tërheqjen e saj në Vietnam. Për letrën e aprovimit ju mund të aplikoni në  vietnamimmigration.com ose çdo agjensi udhëtimi në Vietnam. Ata do të bëjnë të mundur letrën e aprovimit për ju me një pagesë shërbimi minimale.  Ju lutem dorëzoni një formular kërkese të veçantë për tërheqjen a vizës në ambasadë ose dërgoni një mesazh në info@vietnamimmigration.com

2/Marrja e vizës Vietnameze me mbërritjen në Vietnam (tërheqje e vizës Vietnameze në një pikë check-in). Kjo është e thjeshtë dhe e lehtë, por njerëzit rrallë e njohin këtë metodë. Ju mund të pyesni çdo agjent udhëtimi në Vietnam ose të aplikoni nga interneti në vietnamimmigration.com duke klikuar dërgo formularin e vizës nga interneti.  Ne më pas do të bëjmë të mundur një letër aprovimi për tërheqjen e vizës Vietnameze me mbërritjen në aeroportet e Vietnamit.

Ne ju rekomandojmë të zgjidhni marrjen e vizës me mbërritjen tuaj në Vietnam. Tërheqja e një vize në aeroportin ndërkomëtar Vietnamez është e thjeshtë, e lehtë, dhe e besueshme, dhe nuk kërkon kuota shtësë. Kjo është me leverdi dhe e ligjshme pasi Vietnami tashmë po inkurajon më shumë udhëtarë dhe biznesmenë të vizitojnë Vietnamin. Duke lejuar tërheqjen e vizës gjatë mbërritjes, Vietnami shpreson që më shumë turistë dhe investitorë do të vijnë për të zbuluar dhe për të shijuar paqen në Vietnam.

Shënim:

Ne do të bëjmë të mundur në mënyrë automatike marrjen e vizës për në Vietnam me mbërritjen tuaj nëse nuk keni kërkesa të veçanta.  Ju lutem na thoni nëse dëshironi që viza juaj të vuloset në ambasadën Vietnameze nëpërmjet postës elektronike në info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.