Current time in Vietnam:
Albanian

Proçedura për vizë Vietnameze me internet

Me pak fjale, brenda 24 orësh nga pagesa juaj ne do tju dërgojmë një letër aprovimi për vizën tuaj në aeroport.  Ju lutem na dërgoni mesazh në info@vietnamimmigration.com nese akoma nuk keni marrë letrën e aprovimit mbas 24 orësh.

Proçedura më poshtë.

Hapi 1.

Pasi të na dërgoni aplikimin tuaj për vizë nga internet nëpërmjet faqes sonë www.vietnamimmigration.com, ju do të merrni një konfirmim nga ne që tregon se e kemi marrë aplikimn tuaj për vize.

Ne do të dërgojmë kërkesën për pagesë në maksimumi 1 orë pune pas shqyrtimit të aplikimit  tuaj për vizë që të sigurohemi se do të miratohet. Ne pranojmë pagesë me kartë krediti, Paypal, Western Union ose transfertë bankare.

Hapi 2.

Brenda 24 orësh nga marrja e pagesës suaj, ne do tju dërgojmë letrën e aprovimit  me kod për tërheqjen e vizës me mbërritjen tuaj në aeroportet e Vietnamit  (aeroporti në Hochiminh ose Hanoi ose qytetin Danang). Letra e aprovimit do tju dërgohet me postë elektronike në formatin JPEG ose PNG ose PDF si dokument i bashkangjitur. Ju lutem nga dërgoni mesazh në info@vietnamimmigration.com nese akoma nuk e keni marrë letrën e aprovimit mbas 24 orësh.

Hapi 3.

Pas marrjes së letrës së aprovimit, ju duhet ta printoni letrën me qëllim që ta tregoni kur të ngjiteni  në avion dhe të merrni vizën tuaj në aeroportet e Vietnamit në kryeqytetin e Hanoit, Ho Chi Minh ose qytetin Saigon, dhe qytetin Danang. Pa letrën e aprovimit ju nuk mund të hyni në Vietnam për marrjen e vizës.

Ju lutem bëni gati 2 fotografi me përmasa 4x6cm ose përmasa pasaporte sipas vendit tuaj+para në dorë në dollarë Amerikanë për kuotën e vulës ose të emigracionit në aeroport-25 USD/secili për vizë me një hyrje ose 50 USD/secili për vizë me shumë hyrje.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.