Current time in Vietnam:
Albanian

Cfarë është Viza Vietnameze në Mbërritje (VOA)?

Viza Vietnameze në Mbërritje (VOA) nënkupton që ju do ta merrni vizën kur të mbërrini në aeroportin ndërkombëtar të Vietnamit ( aeroporti ndërkombëtar i Noibai në kryeqytetin e Hanoit, aeroporti ndërkombëtar i Tan Son Nhat në qytetin Ho Chi Minh, ose aeroporti ndërkombëtar i Danang në qytetin Danang) me letrën e aprovimit nga emigracioni Vietnamez.

Për marrjen e një vize Vietnameze në mbërritje, ju duhet të siguroni një letër aprovimi për tërheqjen e vizës suaj gjatë mbërritjes në aeroport. Ju lutem klikoni dërgo formularin e vizës nga interneti për marrjen e letrës së aprovimit me ne.

Më poshtë është e gjithë proçedura për marrjen e Vizës Vietnameze në mbërritje:

– Pajisuni me letrën e aprovimit për vizë Vietnameze me mbërritjen tuaj në aeroport duke klikuar këtu për të mbushur formularin nga interneti. Brenda 12-24 orëve mbas marrjes së konfirmimit tuaj përfundimtar dhe pagesës, ne do tu dërgojmë një kopje të letrës së aprovimit  me kodin për tërheqjen e vizës Vietnameze me mbërritjen në aeroportin e Vietnamit.

– Printoni letrën e aprovimit dhe sillni me vete 2 foto me përmasa 4x6cm për tërheqjen e vizës suaj në aeroport. Mos harroni të printoni letrën e aprovimit dhe ta merrni atë me vete.

– Kuota e vulosjes do të paguhet me para në dorë direkt në aeroport: 25 USD/personi për vizë me një hyrje ose 50 USD/personi për vizë me shumë hyrje.

Shënime:

  • Ne automatikisht do të bejme të mundur nje viza Vietnameze në mbërritje pë rata që hyjne në Vietnam nga aeroporti.
  • Ju lutem kontaktoni së pari ambasadën për të marrë vizë nëse dëshironi të hyni në Vietnam me port detar, rrugë tokësore, ose rrugë hekurudhore.
YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.