Current time in Vietnam:
Albanian

Kushtet për vizë Vietnameze

Me kushte për vizë Vietnameze këtu i referohemi kushteve për marrjen e vizës me mbërritjen në aeroportet e Vietnamit.

Ne bëjmë të mundur vetëm vizën me mbërritjen në aeroport pra ju lutem dorëzoni kërkesën tuaj për vizë në info@vietnamimmigration.com nëse dëshironi të merrni letrën e aprovimit për marrjen e vizës me mbërritjen në aeroportet e Vietnamit.

Shërbimi ynë më madhor është mundësimi i vizës Vietnameze me mbërritjen në aeroportin e Vietnamit dhe ne do të jemi përgjegjës për kushtet e vizës tuaj me Zyrën e Emigracionit Vietnamez (Qeverine Vietnameze) për aprovimin e vizës tuaj ndërsa ju thjesht na pajisni me informacionet tuaja personale për kërkesën për vizë.

Ju lutem kontaktoni ambasadën ose konsullatën Vietnameze nëse doni të dini kushtet për vizë Vietnameze.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.