Current time in Vietnam:
Albanian

Formulari i vizës Vietnameze

Me formular të vizës Vietnameze këtu i referohemi formularit që ju duhet të plotësoni për të marrë vizën tuaj kur të mbërrini në aeroport. Formulari i vizës Vietnameze është i disponueshëm në banakun e vizës së uljes.

Ju do ta shihni banakun e vizës së uljes përpara rreshtit të emigracionit kur të arrini në aeroportin e Vietnamit. Në banakun e vizës së uljes, ju do tju kërkohet të plotësoni dhe të firmosni një formular për marrjen e vizës suaj kur të mbërrini.

Ju lutem dërgoni mesazh në info@vietnamimmigration.com nëse doni të merrni formularin tuaj për vizë kur të mbërrini në aeroportin e Vietnamit. Ju mund të plotësoni dhe firmosni këtë formular që më parë për të kursyer kohë kur të mbërrini.

Mos harroni të printoni letrën e aprovimit të vizës në aeroportin e Vietnamit. Ju do të keni shumë probleme nëse nuk e paraqisni letrën e aprovimit për vizën tuaj.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.