Current time in Vietnam:
Romanian

100% Satisfacție Sau Rambursarea Garantată a Banilor

Politica noastră de rambursare se aplică asupra vizei turistice pe 1 luna, 1 intrare, și a vizei turistice pe 1 lună, intrări multiple în următoarele cazuri:

✓ Vă vom rambursa 100% din bani dacă nu sunteți mulțumiți de serviciile noastre.

✓ Vă vom rambursa 100% din bani dacă comitem careva erori în aplicația D-stră pentru viză SAU vom depune o nouă aplicație pentru viză gratuit.

✓ Vă vom rambursa 100% din bani în cazul refuzului aplicației de către Departamentul de Imigrări al Vietnamului.

Timpul de procesare a rămbursării.

* Banii vă vor fi rambursați pe cardul de credit/debit în decursul a 7 zile sau mai puțin, în dependență de banca D-stră.

* Banii vă vor fi rambursați în decursul a 1-2 zile în cazul dacă ați achitat prin PayPal.com

Multe ambasade Vietnameze susțin că Ambasada Vietnamului este unica autoritate responsabilă de eliberarea vizelor Vietnameze și ele nu recomandă viza la sosire și viza online. De asemenea, ele au menționat website-ul nostru ca fiind unul fals și înșelător. Aceasta este nejustificat și incorect.

Noi ne-am început activitatea în 2007, oferind servicii de pregătire a scrisorii de pre-aprobare a vizei, necesară pentru a ridica viza la sosire la aeroportul internațional din Vietnam. Scrisoarea de pre-aprobare a vizei și Oficiul de eliberare a vizei din aeroport sunt o măsura implementată de Departamentul de Imigrări (Guvern) pentru a obține viza Vietnameză cu mai puține eforturi, în special pentru călătorii care provin din țări unde Vietnamul nu are ambasade sau consulate.

Vă  rugăm să încercați serviciile noastre pentru a afla adevărul. Noi vă garantăm rambursarea a 100% din costuri în cazul în care nu sunteți satisfăcuți de serviciile noastre sau dacă aveți dubii referitor la serviciile privind viza la sosire.

Vă rugăm să notați că noi NU avem o politică de rambursare în cazul Aplicației pentru Viza de Afaceri și în cazul aplicației URGENTE pentru Viză (atât pentru viza turistica, cât și pentru cea de afaceri) depuse pe website-ul nostru. Prin urmare, este important de luat în considerație, că dacă doriți să anulați aplicația pentru viză pe www.visas.com.vn, va trebui să ne contactați imediat pentru a preveni suportarea unor costuri inutile. Din momentul expedierii unei scrisori de confirmare către adresa D-stră de email, noi nu vă vom mai putea rambursa taxa pentru viză.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.