Current time in Vietnam:
Romanian

Unde puteţi ridica viza Vietnameză la sosire?

Scrisoarea de aprobare a vizei vă permite de a ridica viza la unul din cele 4 aeroporturi internaționale din Vietnam, și anume: aeroportul Noi Bai (oraşul Ha Noi), aeroportul Tan Son Nhat (oraşul Ho Chi Minh City), aeroportul Cam Ranh (oraşul Nha Trang) şi aeroportul Da Nang (oraşul Da Nang).

La sosirea în Vietnam, la aeroporturile internaționale: Noi Bai (oraşul Hanoi) SAU Tan Son Nhat (oraşul Ho Chi Minh) SAU Da Nang (oraşul Da Nang) SAU Cam Ranh (oraşul Nha Trang) veţi găsi un Oficiu ce eliberează vize. Oficiul de eliberare a vizelor se află în faţa ghişeului de control al paşapoartelor. Vedeţi imaginea de mai jos:

– Oficiul “Viza la sosire”  în Terminalul Vechi – aeroportul internaţional Noi Bai (oraşul Hanoi)

 

– Oficiul “Viza la sosire”  în Terminalul Nou – aeroportul internaţional Noi Bai (oraşul Hanoi)

 

– Aeroportul internaţional Tan Son Nhat (oraşul Ho Chi Minh), veţi vedea un Oficiu numit “Landing Visa”

 

– Aeroportul internaţional Da Nang (oraşul Da Nang), veţi vedea un Oficiu numit “Visa Issuing Office”

 

– Aeroportul internaţional Cam Ranh (oraşul Nha Trang), veţi găsi Oficiul de Imigrare care eliberează vize la sosire.

Care sunt actele de care aveţi nevoie pentru a ridica viza aici?

– Pentru a primi viza la sosire, va trebui să pregătiţi câteva documente din timp: paşaportul în original + scrisoarea de aprobare a vizei + Formularul de Aplicare pentru Viza Vietnameză (Acest formular se eliberează la aeroport, însă noi obişnuim să îl expediem pe email, sau îl puteţi descărca aici pentru a-l completa, ataşa poza şi semna, astfel veţi salva timpul D-stră la sosire) + taxa pentru viză (25$/persoană pentru viza pe 1 luna şi 3 luni cu o singură intrare, 50$/persoană pentru viza pe 1 lună şi (mai puţin) 3 luni cu intrări multiple, 95$/persoană pentru viza pe maximum 6 luni cu multiple intrări şi 135$/persoană pentru alte tipuri de vize).

– Aşeptaţi pînă veţi fi chemat pentru a achita taxa de viză ş primiţi înapoi paşaportul cu viza în interior.

Notă: Vă rugăm să verificaţi viza foarte atent şi în cazul în care găsiţi erori, să cereţi corectarea imediată a acestora. După părăsirea ghişeului de control al paşapoartelor, nu veţi mai avea posibilitatea de a introduce corectări/modificări în viză.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.