Current time in Vietnam:
Romanian

Ce este o scrisoare de aprobare a vizelor din Vietnam?

Ce este Scrisoarea de Aprobare a Vizei ?

Scrisoarea de Aprobare a Vizei este o scrisoare aprobată, semnată şi sigilată de către Departamentul de Imigrări Vietnamez (Guvernul Vietnamez), ce permite să vă urcăți la bordul avionului şi să vă ridicaţi viza la sosirea în oricare din cele 4 aeroporturi internaționale din Vietnam.

– În mod normal, veţi primi o scrisoare de grup de pînă la 30 persoane, cu numele tuturor aplicanţilor scrise într-o singură scrisoare. O astfel de scrisoare este mai ieftină.

Scrisoare-de-aprobare-a-vizei-de-grup

– Dacă vă deranjează aspectul de confidenţialitate sau securitate, puteţi cere agentului să vă transmită o scrisoare de aprobare privată, care va conţine doar numele D-stră şi, dacă este aplicabil, numele membrilor familiei sau a prietenilor împreună cu care veţi călători. Acest tip de scrisoare se eliberează pentru un cost adiţional.

Scrisoare-privată-de-aprobare-a-vizei

Tipăriţi scrisoarea de aprobare în întregime (de preferat în culori, însă nu este obligatoriu) şi luaţi-o cu D-stră! Unele linii aeriene vor verifica scrisoarea înainte de a vă permite să vă înregistraţi sau să vă urcaţi la bordul avionului. De asemenea, va trebui să prezentaţi scrisoarea la ghişeul de eliberare a vizei la sosire atunci cînd ajungeţi la aeroportul din Vietnam.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.