Current time in Vietnam:
Romanian

De ce să aplici viza Vietnam prin noi?

De ce să aplicaţi prin noi?

Ieftin: Vă rugăm să verificaţi taxa totală de viză la ambasada sau consulatul Vietnamului din ţara D-stră şi să o comparaţi cu costul nostru. De exemplu, viza turistică pe 1 luna, cu 1 singură intrare costă doar 6$ + 25$ (6$ este taxa pentru servicii preluată de noi pentru a obţine scrisoarea de aprobare a vizei şi 25$ este taxa de viză achitată pentru a primi viza aplicată în paşaportul D-stră).

– Fără bătăi de cap: Nu este nevoie să contactaţi ambasada sau consulatul Vietnamului pentru nici o procedură, doar aplicaţi online şi veţi primi scrisoarea de aprobare a vizei prin email, o printaţi şi o prezentați la îmbarcare, după care veţi primi viza D-stră la sosire.

– Uşor de modificat: În cazul obţinerii vizei la ambasadă, este imposibil de a modifica datele de intrare şi ieşire, însă în cazul vizei la sosire puteți ușor modifica datele de întrare și ieșire.

– Achitaţi suma totală în cazul obţinerii vizei la ambasadă, și doar 6$ pentru servicii pînă la aplicarea vizei în pașaportul Dvs. cînd ajungeţi în Vietnam. Deci, pierdeţi mai puţin în cazul amânării sau anulării călătoriei.

– Ambasada solicită mai multe documente (scrisoarea de aprobare a vizei) în cazul aplicării pentru viza de afaceri, dar noi nu. Cetăţenii unor ţări ca: Iran, Irak, EAU, Pakistan, Bangladeş…trebuie să deţină scrisoarea de aprobare a vizei din partea Departamentului de Imigrări a Vietnamului, chiar dacă aceştia solicită viza turistică, însă ei pot obține viza la sosire mult mai uşor cu noi.

– Rapid și support 24/7: Secţia consulară pentru vize este deschisă pentru aplicanți doar câteva ore pe zi, câteva zile pe săptămână. Însă, Dvs. puteți aplica pentru viza la sosire oricând, zi sau noapte; puteţi aplica chiar şi în timpul sărbătorilor publice. Website-ul nostru este disponibil 24/7 şi este automatizat sistemic. “Oficiul Vizei la Sosire” din cadrul aeroportului la fel e deschis 24/7.

Noi mereu facem tot posibilul pentru ca să vă simțiți fericit și comfortabil.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.