Current time in Vietnam:
Romanian

Cum vă puteți corecta informațiile privind vizele din Vietnam?

Cum puteți corecta informația pentru viză?

Nu vă faceți griji, dacă va trebui să corectați aplicația D-stră pentru viză Vietnameză sau să reprogramați călătoria D-stră în Vietnam. Acum, aplicantul pentru viză Vietnameză care dorește să corecteze  informația sa pentru viză ne poate contacta la adresa de email și solicita introducerea corectărilor sau modificărilor. Adresa noastră de email info@vietnamimmigration.com.

Instrucțiuni de urmat:

– După efectuarea plății, veți primi un email de confirmare a solicitării de viză. Dacă identificați careva greșeli, doar răspundeți la acest email sau trimiteți un email la adresa info@vietnamimmigration.com, solicitând efecturea corectărilor. În baza solicitării D-stră, noi vom corecta și actualiza cererea D-stra.

– După obținerea scrisorii de aprobare a vizei prin email de la noi, în cazul identificării oricăror erori în scrisoare, vă rugăm să ne contactați imediat prin email și să solicitați corectarea acestora și noi vom face aceasta.

– După ridicarea vizei la sosire în aeroport, vă rugăm să o verificați cu atenție și să solicitați corectarea imediată a greșelilor, în cazul în care găsiți careva. După părăsirea ghișeului de control al pașapoartelor, nu veți mai avea posibilitatea de a schimba.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.