Current time in Vietnam:
Slovene

Zakaj zaprositi za vizum pri nas?

Zakaj zaprositi za vizum pri nas?

– Cenovna ugodnost: Prosimo, da na vietnamskem veleposlaništvu ali konzulatu v svoji državi preverite skupni strošek za pridobitev vizuma in ga primerjate z našim stroškom, npr. 1-mesečni turistični vizum za enkratni vstop stane samo 6 $ + 25 $ (6 $ je strošek storitve, ki ga plačate nam za pridobitev potrdila o odobritvi vizuma in 25 $ je strošek žigosanja vizuma v vašem potnem listu).

– Brez težav: Noben postopek od vas ne zahteva, da stopite v stik z vietnamskim veleposlaništvom ali konzulatom, ampak za vizum samo zaprosite na spletu in prek e-pošte boste pridobili potrdilo o odobritvi vizuma, ki ga nato natisnete ter predložite ob vkrcanju in ob prevzemu svojega vizuma ob prihodu.

– Popravki so preprosti: Če vizum pridobite s strani veleposlaništva, ni možno spremeniti datuma vstopa in izhoda, če pa se odločite za vizum ob prihodu, lahko datum vstopa in izhoda enostavno spremenite ali popravite.

– Ob naročilu vizuma na veleposlaništvu morate plačati celoten znesek, pri naročilu naše storitve pa najprej plačate samo 6 $, preostanek pa šele ob prihodu v Vietnam, ko prevzamete svoj potni list z vizumom. To pomeni manj stroškov, če je vaše potovanje prestavljeno ali odpovedano.

– Če za poslovni vizum zaprosite pri veleposlaništvu, to zahteva dodatno papirologijo (potrdilo o odobritvi vizuma), pri nas pa to ni potrebno. Državljani nekaterih držav, kot so Iran, Irak, Oman, ZAE, Pakistan, Bangladeš …, potrebujejo potrdilo o odobritvi vizuma od vietnamskega urada za priseljevanje, tudi če so zaprosili za turistični vizum, vendar lahko z našo pomočjo zelo enostavno pridobijo vizum ob prihodu.

– Hitro in s 24/7 podporo: Konzularni oddelek, ki izdaja vizume, je za prosilce vizumov odprt samo nekaj ur v določenih dnevih v tednu. Pri nas lahko za vizum ob prihodu zaprosite kadarkoli, podnevi ali ponoči; zaprosite lahko celo med prazniki. Storitev na spletni strani je na voljo 24/7 in je sistematično avtomatizirana. Pisarna za izdajo vizumov ob prihodu je prav tako odprta 24/7.

Vedno se po najboljših močeh potrudimo, da ste z našimi storitvami popolnoma zadovoljni.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Kje lahko pridobite svoj vizum ob prihodu?

Kaj je potrdilo o odobritvi vizuma?

Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.