Current time in Vietnam:
Slovene

Ali slovenski državljan potrebuje vizum za vstop v Vietnam?

Slovenski državljan za vstop v Vietnam potrebuje vizum.

Slovenija nima veleposlaništva, ki zastopa Vietnama, kako torej pridobiti vizum za vstop v Vietnam brez obiska najbližje sosednje države z vietnamskim veleposlaništvom? Prosimo, oglejte si naše spodnje predloge:

Možnost 1: Na spletu zaprosite za potrdilo o odobritvi, s katerim nato pridobite vizum ob prihodu na vietnamsko letališče.

V Sloveniji, ki nima vietnamskega veleposlaništva, je spletna vloga najbolj priljubljen, najhitrejši, najenostavnejši in najbolj ekonomičen način za pridobitev vietnamskega vizuma.

Za predložitev vloge obiščite našo spletno stran www.vietnamimmigration.com in izpolnite spletni obrazec. Nato počakajte na potrdilo o odobritvi, ki bo v roku enega do dveh delovnih dneh poslano na vaš e-poštni naslov. Po prejemu predhodno odobrenega potrdila, natisnite eno kopijo, ki jo boste predložili pri vkrcanju in prejemu vizuma ob prihodu.

Po prihodu na vietnamsko mednarodno letališče boste lahko opazili pisarno urada za priseljevanje, kjer se izdajajo vizumi ob prihodu. Pisarna za izdajo vizumov se nahaja pred pultom za kontrolo potnih listov. Tam pokažite svoj potni list, potrdilo o odobritvi vizuma ter počakajte na poziv za plačilo stroška žigosanja in pridobite vizum, ki je odtisnjen na vašem potnem listu.

Prosimo, da si za več informacij ogledate razdelek »kje lahko pridobite svoj vizum ob prihodu«

možnost 2: Vizum predhodno pridobite pri vietnamskem veleposlaništvu

Če želite vizum pridobiti na veleposlaništvu, morate prinesti originalni potni list, 2 nedavno posneti fotografiji (4 x 6 cm), izpolnjen in podpisan obrazec, ki ga izda veleposlaništvo, ter nato ta obrazec predložiti s pripadajočo dokumentacijo. Postopek pridobitve vizuma na veleposlaništvu običajno traja pet delovnih dni.

Priporočamo, da se pri veleposlaništvu predhodno pozanimate o nadaljnjih informacijah in zahtevah za pridobitev vizuma pri njih.

Prosimo, »kliknite tukaj« za informacije o vietnamskih veleposlaništvih v Slovenije.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.