Current time in Vietnam:
Slovene

100 % zadovoljstvo ali garancija vračila denarja

Naša politika vračil za enomesečne turistične vizume za enkratni vstop ali enomesečne turistične vizume za večkratni vstop velja v naslednjih primerih:

✓ Povrnili vam bomo 100 % kupnine, če z našo storitvijo niste zadovoljni.

✓ Povrnili vam bomo 100 % kupnine, če na vaši vlogi za izdajo vizuma naredimo napako ALI vam brezplačno uredimo novega brez dodatnih stroškov.

✓ Povrnili vam bomo 100 % kupnine, če vietnamski urad za priseljevanje zavrne vašo vlogo za izdajo vizuma.

Trajanje postopka povračila

* Povračilo bo povrnjeno na vašo kreditno/debetno kartico v roku 7 dni ali manj, odvisno od vaše banke.

* Povračilo bo povrnjeno v roku 1–2 dni, če ste plačali preko sistema PayPal.com.

Nekatera vietnamska veleposlaništva trdijo, da je izključno vietnamsko veleposlaništvo pristojno za izdajanje vietnamskih vizumov in posledično ne priporočajo vizuma ob prihodu in spletnega vizuma. Prav tako so objavili našo spletno stran in zapisali, da smo lažna ali prevarantska stran. To je nepošteno in neresnično.

Že od ustanovitve leta 2007 ponujamo storitve za urejanje predhodno potrjenega potrdila za izdajo vizuma, s katerim se vizum nato pridobi ob prihodu na mednarodno letališče v Vietnamu. Predhodno odobrena potrdila o izdaji vizuma in pisarne za izdajo vizumov na letališču so del vietnamskega urada za priseljevanje (vlade), ki popotnikom omogočajo enostavnejšo pridobitev vietnamskega vizuma, še posebej za popotnike iz držav brez vietnamskih veleposlaništev ali konzulatov.

Prosimo, preizkusite našo storitev in spoznajte resnico! Zagotavljamo vam 100 % povračilo, če z našimi storitvami ne boste zadovoljni ali pa boste podvomili o naših storitvah za pridobitev vizuma ob prihodu.

Prosimo, upoštevajte, da ne ponujamo vračil kupnine pri vlogah za izdajo poslovnih vizumov ali HITRIH ali nujnih vlogah za izdajo vizumov (vloge tako za turistične kot za poslovne vizume), ki so oddane na naši spletni strani. Zato je pomembno poudariti, da če si želite svojo vlogo preklicati prek strani www.vietnamimmigration.com, morate nemudoma stopiti v stik z nami, saj tako lahko preprečite nastanek kakršnih koli nepotrebnih stroškov. Po tem, ko je vaše potrdilo o odobritvi že poslano na vaš e-poštni naslov, vam stroškov pridobitve vizuma ne moremo več povrniti.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.