Current time in Vietnam:
Slovene

Načini pridobitve vietnamskega vizuma za slovenske državljane

Imetniki slovenskih potnih listov, ki si želijo obiskati Vietnam, za vstop v Vietnam potrebujejo vizum ne glede na to, ali gre za turistični ali poslovni obisk.

Slovenija nima veleposlaništva, ki zastopa Vietnam, kako torej pridobiti vizum za vstop v Vietnam brez obiska najbližje sosednje države z vietnamskim veleposlaništvom?

Ali ste že slišali za vizum ob prihodu – druga možnost, vendar prva izbira večine popotnikov, ki jo priporočajo strani kot npr. TripAdvisor.com, LonelyPlanet.com …

Da bi pritegnili več turistov in poslovnih partnerjev, je vietnamski urad za priseljevanje uvedel e‑VIZUM ali vizum ob prihodu, ki vam ob dogovoru z vietnamskim turističnim podjetjem omogoča pridobitev svojega vizuma ob prihodu.

Večina vietnamskih turističnih podjetij ima svojo lastno spletno stran, na kateri ponujajo storitev za vizume ob prihodu, in z njimi lahko sklenete dogovor za pridobitev svojega vizuma ob prihodu. Nato bo to podjetje poslalo vašo vlogo za izdajo vizuma v odobritev vietnamskemu uradu za priseljevanje, nato pa bo potrdilo o odobritvi vizuma poslalo na vaš e-poštni naslov. Po prejemu predhodno odobrenega potrdila, natisnite eno kopijo, ki jo boste predložili pri vkrcanju in prejemu vizuma ob prihodu na letališče.

Ob prihodu na vietnamsko mednarodno letališče boste opazili pisarno za izdajo vizumov (imenovana tudi pisarna za izdajo vizumov ob prihodu), kjer morate predložiti svoj originalen slovenski potni list, natisnjeno kopijo potrdila o odobritvi vizuma, 2 nedavni fotografiji za priložen obrazec ob vstopu, nato pa plačate še strošek žigosanja in pridobite svoj vizum za vstop v Vietnam.

Za najboljšo ceno (samo od 6 $ USD) s 100 % zadovoljstvom ali vračilom denarja, lahko za svoj vizum ob prihodu zaprosite na naši spletni strani www.vietnamimmigration.com

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.