Current time in Vietnam:
Slovene

Kako popraviti podatke o vizumu za Vietnam

Kako popraviti vaše podatke na vizumu?

Naj vas ne skrbi, če boste morali popraviti svojo vlogo za izdajo vizuma ali pa prestaviti svoje potovanje v Vietnam. Če prosilec za vietnamski vizum želi spremeniti svoje podatke na vizumu, lahko z nami stopi v stik preko e-pošte in nas zaprosi za popravke ali spremembe. Naš e-poštni naslov je info@vietnamimmigration.com

Tukaj so navodila:

– Po plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s potrdilom o našem naročilu vizuma; če odkrijte kakšne napake ali pomote, samo odgovorite na prejeto e-poštno sporočilo ali pošljite e-poštno sporočilo na info@vietnamimmigration.com ter zaprosite za popravke. Nato bomo vašo vlogo posodobili in popravili skladno z vašo zahtevo.

– Po pridobitvi potrdila o odobritvi vizuma v našem e-potnem sporočilu; če odkrijte napake ali pomote, prosimo, da nemudoma stopite v stik z nami in nas zaprosite za popravke, mi pa bomo to uredili.

– Po pridobitvi vizuma ob prihodu na letališča prosimo, da ga pozorno preverite in nemudoma zahtevate za morebitne popravke. Po zapustitvi pulta za kontrolo potnih listov ni več mogoče zahtevati popravkov.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.