Current time in Vietnam:
Dutch

Handige tips voor het snel en makkelijk aanvragen van een visum voor Vietnam

Om een land te bezoeken heb je een visum nodig en ben je van plan om Vietnam te bezoeken, dan geldt dit ook. Voor het aanvragen van een visum moet je naar de Vietnamese  Ambassade, zij zullen het aanvraagproces in gang zetten. Je kan ook een visum voor Vietnam via internet regelen; er zijn een aantal websites die deze dienst aanbieden. Voor het online aanvragen van een visum voor Vietnam moet je een aantal formulieren invullen en een paar vergoedingen betalen. Bij dit proces is een visumautorisatie nodig van de Immigratiedienst in Hanoi. Deze optie is geschikt voor degene die niet houdt van ingewikkelde procedures. Hieronder vind je een aantal tips voor het krijgen van een visum voor Vietnam.

# Het is toegestaan om één dag voor je goedgekeurde datum aan te komen en één dag nadat je visum is verlopen te vertrekken. Je kan dit echter alleen doen met goedkeuring van de luchtvaartmaatschappij.

# Als er een paar kleine fouten in je visumautorisatie staan is dat niet zo erg, maar het is erg belangrijk dat je zelf zorgvuldig alle gegevens controleert en er zeker van bent dat alles in orde is. Zo kom je niet in de problemen bij aankomst op de luchthaven van Vietnam.

# In Vietnam zijn de regels en wetgeving voor visa aan verandering onderhevig; zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de juiste regels en wetgeving voor een visum voor Vietnam. Je kan je visum in Vietnam laten verlengen, maar niet tijdens een partijcongres.

# Het verlengen van je huidige visum voor Vietnam kan binnen één week geregeld worden. Als je na drie verlengingen nog langer wil blijven moet je een nieuw visum voor Vietnam aanvragen. De vergoeding voor het verlengen van een visum varieert van  USD 18 tot USD 35.

# Als je vrijstelling van visumplicht hebt voor Vietnam, maar je wil er langer blijven dan de toegestane periode, dan moet je een flinke vergoeding betaling die kan variëren van USD 50 tot USD 70. Hou dit in gedachten bij het plannen van je bezoek aan Vietnam.

# Vraag één à twee weken van tevoren je visum voor Vietnam aan, er is dan voldoende tijd om het te regelen.

Onthoud deze tips als je naar Vietnam gaat en geniet van een zorgeloos verblijf.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Als je in het bezit bent van een geldig paspoort, gestempeld voorafgaand aan vertrek, dan kan je een inreisvisum krijgen voor het land waar je heen wilt. Als je Vietnam …

Er zijn veel redenen om te reizen, de documentatie eisen zijn hierbij van cruciaal belang. Deze zijn een geldig paspoort, een correct visum en een vliegticket om naar een vreemd …

Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.