Current time in Vietnam:
Dutch

Kom meer te weten over het aanvragen van een visum voor Vietnam

Er zijn veel redenen om te reizen, de documentatie eisen zijn hierbij van cruciaal belang. Deze zijn een geldig paspoort, een correct visum en een vliegticket om naar een vreemd land te reizen. Een paspoort en een visum voor Vietnam zijn bijvoorbeeld de eerste behoeften bij het plannen van je reis naar Vietnam. Het kan moeilijk zijn om een visum te krijgen, er zijn veel officiële procedures en formaliteiten bij betrokken. Als je voor het eerst naar het buitenland gaat, zorg er dan voor dat je alle juiste documenten hebt om een goede reis te kunnen hebben. Als je misschien al eerder hebt gereisd, weet je dat het belangrijk is dat je paspoort en visum in orde zijn. Dit geldt ook voor als je naar Vietnam gaat reizen, omdat een visum voor Vietnam verplicht is. Een authentiek paspoort en visa diensten zijn belangrijk om een veilige binnenkomst en dito vertrek in en uit elk land te garanderen en je veiligheid en bescherming te verzekeren.

Als je een visumaanvraagproces voor Vietnam gaat opstarten is het belangrijk om een bedrijf met deze specifieke ervaring te bezoeken. De paspoorten- en visadiensten zijn van het grootste belang bij het aanvragen van een spoedpaspoort, het vernieuwen van paspoorten, het aanvragen van nieuwe paspoorten voor kinderen en het vervangen van verloren paspoorten. Bij het aanvragen van een visum voor Vietnam moet je er goed opletten dat je het juiste bedrijf kiest. Sommige bedrijven werken namelijk met reisbureaus, particulieren en ook zakelijke klanten. Het totale aanbod van diensten kan je online vinden en is goed toegankelijk. Meestal worden de instructies op de website gegeven, en als potentiele klant word je geacht de voor jou juiste informatie eruit te halen. Online diensten verzorgen ook visa bij aankomst, deze zijn sneller toegankelijk en binnen een korte tijd geregeld. In veel gevallen zal het bedrijf je begeleiden bij het invullen van de formulieren.

Het maakt niet uit welk soort visum voor Vietnam je wil aanvragen, het proces is hetzelfde. Dit houdt in contact leggen met de Vietnamese Ambassade of Consulaat in het land waar je woont of verblijft voordat je naar Vietnam gaat. Voor een toeristenvisum heb je het volgende nodig:

  • Ingevuld visum formulier
  • Speciale pasfoto’s op paspoort formaat
  • Origineel paspoort
  • Geld voor het betalen van de visumvergoeding

Het bedrag en formulier variëren per land; het is daarom raadzaam dit na te vragen bij de Vietnamese Ambassade of Consulaat waar je de aanvraag gaat indienen. Voor een zakenvisum heb je in het algemeen een uitnodiging nodig van het zusterbedrijf of een bedrijf in Vietnam. Als je hier persoonlijk voor zorgdraagt duurt het proces twee à drie dagen, per post kan het twee tot drie weken duren. Dit hangt sterk af van de diensten waar je gebruik van maakt, hoewel het ook kan sterk kan verschillen per Ambassade en Consulaat. Doe je het per post, zorg er dan voor dat je paspoort met het visum voor Vietnam naar je wordt teruggestuurd. Als je hierbij hulp wenst, dan kan je visum voor Vietnam afgehandeld worden door een reisbureau of een reisorganisatie in Vietnam, weliswaar tegen een vergoeding. Dit is alleen van belang als je gebruik wil maken van de diensten voor een visum bij aankomst voor Vietnam.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.