Current time in Vietnam:
Romanian

Viza pentru Vietnam prin intermediul agențiilor de servicii vize

Dacă doriți să călătoriți în Vientam, atunci este necesar să aveți o viză pentru Vietnam viabilă. În principal, există două metode de a obține o viză validă pentru Vietnam. Prima presupune vizitarea în persoană a unei ambasade a Vietnamului. Cea de a doua presupune aplicarea pentru viză prin intermediul unui birou de servicii vize din țara dumneavoastră.

Dacă solicitați viza la o ambasadă vietnameză, trebuie să urmați următorul proces:

 1. Mai întâi, contactați unitatea emitentă de la ambasadă.
 2. Completați apoi un formular de aplicație pentru viză și prezentați-l împreună cu toate documentele necesare.
 3. După prezentarea documentelor și a formularului de aplicație la ambasadă, va dura 4 -5 zile lucrătoare până ce întreg procesul să se finalizeze.
 4. Veți avea de plătit o anumită sumă, în funcție de țara în care vă aflați.
 5. Vor fi de asemenea câteva taxe suplimentare de plătit, cum ar fi taxele poștale etc.
 6. Cel mai important document pe care trebuie să-l prezentați alături de formularul de aplicație este un pașaport valid.

Pe de altă parte, dacă decideți să aplicați pentru viza pentru Vietnam prin intermediul unui birou de servicii vize, trebuie să urmați următorul procedeu:

 1. Unitatea emitentă este Departamentul de Imigrare din Vietnam
 2. Odată ce veți completa formalitățile, timpul necesar pentru finalizarea întregului proces este cuprins între 24-48 de ore.
 3. Taxele nu sunt foarte mari în comparație cu cele de la ambasadă.
 4. Cel mai important lucru este că nu trebuie să trimiteți pașaportul pentru aplicarea vizei.
 5. Trebuie doar să vizitați site-ul oficial al birourilor de servicii vize și să completați formularul de aplicație de acolo. După completarea formularului în 48 de ore lucrătoare, veți primi scrisoarea de aprobare pentru viză. După primirea scrisorii, trebuie să luați scrisoarea la dumneavoasră , alături de un pașaport valid și de două fotografii tip pașaport, pentru a primi viza la aeroportul din Vietnam.

Prin urmare, rezultă că aplicația pentru viza pentru Vietnam prin intermediul unui birou de servicii vize este mult mai bună, ușoară și convenabilă, în comparație cu cea de la ambasadă. Trebuie doar să completați un formular online și în 24 până la 48 de ore lucrătoare veți obține scrisoarea de aprobare, fără să pierdeți timp și energie.

În mod normal, taxa de persoană pentru viză este în jur de 60$, incluzând și taxele poștale. Taxele poștale se plătesc înainte, astfel încât scrisoarea de aprobare să vă fie trimisă printr-o livrare specială. Dacă numărul de vize solicitate este mai mare, atunci vor crește și taxele poștale.  Dacă aplicați pentru serviciul de urmărire a vizei, vă va costa în jurul valorii de 86$. Pentru mai multe detalii, puteți vizita  Vietnam visa.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Dacă sunteți în căutarea unui mod convenabil, rapid și ușor de obținere a vizei pentru Vietnam, site-ul Viza Vientmeză Online este disponibil pentru dumneavoastră. Oamenii care au vrut să viziteze …

Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.