Current time in Vietnam:
Romanian

Viza pentru Vietnam este disponibilă pentru dumneavoastră

Dacă sunteți în căutarea unui mod convenabil, rapid și ușor de obținere a vizei pentru Vietnam, site-ul Viza Vientmeză Online este disponibil pentru dumneavoastră. Oamenii care au vrut să viziteze Vietnamul înainte au crezut adesea că este dificil să obțină viza pentru Vientam. Datorită creșterii numărului de turiști care au venit în Vietnam în ultimii ani, guvernul vietnamez a oferit o cale prin care obținerea vizei pentu Vietnam să fie abordabilă, eficintă și convenabilă turiștilor din întreaga lume. Viza cu o singură intrare valabilă de la 1 la 3 luni și viza cu intrări multiple valbailă de la 1 la 3 luni pot fi obținute prin intermediul site-ului Viza Vietnameză Online.

Pe acest site, aplicația dumneavoastră va fi procesată și confirmată prin eliberarea scrisorii de pre-aprobare. O asemenea scrisoare este importantă pentru dumneavoastră,  pentru că trebuie să o aveți în formă printată  și să o arătați  atât înainte de îmbarcarea în avionul pentru Vietnam cât și la primirea vizei la sosirea pe aeroportul de destinație. Totul se face prin internet, și dacă există orice îndoială despre legitimitatea acestui site, puteți în orice moment să sunați serviciul cu clienții sau chiar oficiul de Imigrare vietnamez sau ambasada care să vă confirme legitimitatea acestui site. Din moment ce site-ul are aprobarea Departamentului de Imigrare din Vietnam, puteți fi siguri de autenticitatea și de ritmul rapid și convenabil al serviciului pe care îl oferă.

Dacă doriți să vizitați Vietnamul și aveți destui bani pentru a vă procura viza pentru Vietnam, site-ul Viza Vietnameză Online vă poate ajuta să găsiți un loc adecvat și accesibil din orașul pe care doriți să-l vizitați. Site-ul vă oferă o listă cu cele mai bune hoteluri unde să puteți sta și petrece întreaga perioadă a vizitei  și vă face o referință a celor mai bune restaurante unde puteți găsi mâncăruri delicioase și neștiute încă, de care să vă bucurați.

Un tur al Vietnamului și exploatarea acestuia n-au mai fost atât de ușor posibile, dar azi țara este primitoare și și-a deschis ușile către întreaga lume. Celor interesați să viziteze această țară care a fost considerată de neatins și neîmbânzită înainte li s-a oferit modalitatea cea mai rapidă, mai ușoară și mai accesibilă.

Prin urmare nu trebuie să existe scepticism și îndoială cu privire la cât de ușor este să obțineți viza pentru Vietnam în aceste zile. De ce să nu veniți și să nu explorați, să descoperiți frumusețea Vietnamului într-o experiență de neuitat a vieții?

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.