Current time in Vietnam:
Romanian

Viza vietnameză online

Plănuiți să vizitați Vietnamul și să aplicați pentru viză? Există o cale simplă de a obține viza, care vă salvează timpul și banii. Acum aveți posibilitatea să obțineți viza online. Doar accesând un site online puteți obține informațiile despre regulile și procedurile implicate în procurarea vizei. Puteți găsi pe acest site sugestii despre cum să obțineți viza in minimum de timp și cu resurse minime.

Vietnam este o țară frumoasă, care îi salută călduros pe toți cei care vor să viziteze această țară sau care sunt dornici să facă afaceri aici. Vizele pot fi obținute aplicând printr-o agenție, pe care va trebui desigur să o plătiți pentru serviciile sale. Site-ul pentru obținerea vizelor este conceput astfel încât să vă ofere informații despre cum să obțineți viza într-un mod rapid, simplu și corect, dar și ieftin. Puteți de asemenea trimite email și obține informații privind modul în care să vă asigurați viza. În acest caz, va trebui să oferiți informații despre motivul pentru care doriți să vizitați Vietnamul, iar ei vă vor furniza toate detaliile necesare, în două ore lucrătoare.

Întregul proces de obținere a unei vize online este foarte ușor. De pe site-ul accesat, puteți trimite o cerere pentru un formular online pe care trebuie să-l completați cu toate informațiile necesare, apoi să trimiteți formularul. De îndată ce formularul este primit de la dumneavoastră, începe procesul de acordare a vizei. În două zile veți primi scrisoarea de pre-aprobare printr-un email. Tot ce mai aveți de făcut este să printați scrisoarea și să aveți la dumneavoastră pașaportul și două fotografii de pașaport în ziua călătoriei. Vi se va permite îmbarcarea în avion și veți ridica viza de la orice aeroport internațional din Vietnam.

Un astfel de site care se ocupă cu acordarea vizelor este www.vietnamimmigration.com. În conformitate cu condițiile speciale, se acordă anumitor persoane derogarea de la viză; prin urmare, informați-vă înainte de a aplica pentru viză dacă aveți sau nu nevoie de viză pentru a vizita Vietnamul. Persoanele vietnameze care au pașaport străin și străinii care au legături cu aceștia sunt scutiți de la viză, li se permite să intre în Vietnam, dar șederea lor nu poate depăși termenul de 90 de zile. Cetățenii din Bulgaria, China, Kyrgyzstan, România și Korea de Nord, precum și cetățenii din 52 de țări care dețin pașaporte diplomatice nu au nevoie de viză. Toate aceste informații pot fi obținute imediat de pe aceste site-uri online. Aceste site-uri vă vor salva timpul și banii.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Aplicarea peentru viză a devenit acum foarte simplă, atâta timp cât oamenii au la dispoziție atât modalitatea online cât și cea offline, ceea ce a dus la o creștere a …

Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.