Current time in Vietnam:
Romanian

Viza vietnameză online – o opțiune ideală și optimă

Aplicarea peentru viză a devenit acum foarte simplă, atâta timp cât oamenii au la dispoziție atât modalitatea online cât și cea offline, ceea ce a dus la o creștere a numărului de oameni care aplică pentru ea. Există câteva țări  unde nu se cere niciun fel de viza. Dar când călătoriți prin Vietnam, aveți neaparat nevoie de viză și trebuie să fiți bine informat despre toate cerințele care trebuie îndeplinite, pentru a putea să le faceți la timp. Pentru a obține viza pentru Vietnam, puteți  să aveți  viză de tranzit, dacă stați în jur de 72 de ore, sau o viză permanentă, în celălalte cazuri.

În majoritatea țărilor, se observă că viza este eliberată doar pentru scurt timp. Apoi, aceasta poate fi prelungită pentru  o perioadă de șase luni sau în anumite cazuri până la un an. La fel este și cazul pentru viza pentru Vietnam, unde maxima perioadă este de doar trei luni. Dacă doriți însă să obțineți viza pentru mai mult timp, puteți să o luați din Statele Unite, unde perioada este prelungită până la zece ani. Sunt mai mult de 18 țări care vă vor ajuta să obțineți viza pentru o peroadă de timp de cinci ani, dar trebuie să specificați motivul pentru care vreți viza.

Legat de condițiile percepute pentru vize, aveți diferite tipuri de viză pentru Vietnam. Aveți viză cu o singură intrare sau viza cu intrări multiple și depinde de nevoile pe care le aveți ca să optați pentru un anumit tip de viză. Cineva poate să aplice  pentru viză fie pentru o sigură persoană, fie pentru un grup. Chiar și limita de timp este un factor decisiv, din moment ce pentru fiecare tip trebuie să specificați durata de timp și intervalul în care se desfățoară călătoria. Puteți obține prin internet instrucțiunile complete despre viză și despre durata fiecăreia, alegând orice opțiune pe care doriți să o urmați.

În cazul în care aveți vreo îndoială sau întrebare referitor la viza pentru Vietnam, puteți să vizitați site-ul oficial, de unde puteți afla orice fel de informație pe care  o doriți. Există o mulțime de site-uri care vă oferă toate informațiile despre diferitele tipuri de viză, despre nevoile și formalitățile care trebuie completate la timp. Puteți vizualiza diferite opțiuni din care o puteți selecta pe cea potrivită. Există reguli stricte și reglementări care trebuie urmate și puteți folosi oricare dintre mijloacele care vi se par potrivite pentru dumneavoastră. În acest fel, puteți aduna informațiile pe care v-ar plăcea să le știți și cu siguranță veți fi multumit de acestea.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.