Current time in Vietnam:
Romanian

Lucruri pe care trebuie să le știți despre aplicația pentru viza pentru Vietnam

Este prevăzut în legile vietnameze ca toți vizitatorii care merg în această țară să facă dovada unei vize valide pentru Vietnam, pentru a li se permite intrarea în țară. Viza poate fi obținută de la consulatul local sau de la o agenție de turism cu renume. Adevărul este că aplicația pentru viza pentru Vietnam este totuși o sarcină grea în comparație cu cea a altor țări din Asia de Sud Est. Atât regulile cât și taxele sunt de obicei determinate de consulat sau de ambasada care eliberează vizele. Este destul de importată o actualizare permanentă a informațiilor, dacă urmăriți să obțineți viza pentru Vietnam, căci cerințele de aplicație se schimbă mereu.

Există câteva țări care sunt scutite de la viza pentru Vietnam și, ca atare, cerințele pentru intrare nu sunt atât de stringente ca la cetățenii altor țări. Câteva din țările în care cetățenii sunt scutiți de viza pentru Vietnam sunt Thailanda, Malaezia, Laos și Singapore. Există de asemenea alte țări pentru care scutirea de viză este limitată la 21, respectiv, 15 zile.

Există viză de turist pentru Vietnam disponibilă până la o perioadă 30 de zile, dar și scutiri de viză care prelungesc șederea cu încă 30 de zile. Formularele pentru vize sunt disponibile la consulatul local și prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să-l descărcați și să oferiți informațiile necesare. Vizitatorii în scop de afaceri pot aplica pentru o viză de afaceri, care este aplicabilă și celor care au nevoie de viză pentru a munci. Aceste vize sunt de obicei  valide pentru cel mult șase luni și pot fi cu intrări multiple. Vi se cere totuși să trimiteți formularul de aprobare de la consulatul sau ambasadă și prin urmare trebuie să obțineți aprobarea de la birourile de imigrare în Vietnam. Puteți să aplicați pentru viza de turist prin email, dar trebuie să vă asigurați că trimteți și un plic auto-adresat, în scopul călătoriei de întoarcere.

Vizitatorii care solicită viza în scopuri diplomatice pot să aplice pentru viza diplomatică non-cost. Vizele cer de obicei obligații asemănătoare cu cele ale vizei de afaceri, deși este necesară și o notificare verbală de la o misiune străină, organizație internațională sau agenție. Cel mai bun sfat pe care-l puteți adopta este acela de a vă asigura că porniți procesul de aplicație pentru viza pentru Vietnam când aveți deja suficiente informații, deoarece trebuie să oferiți detalii importante în aplicația pentru viza pentru Vientam, precum punctul de plecare sau de sosire. Acestea sunt informații cruciale, dificil de schimbat la viza pentru Vietnam în ultimele minute. Trebuie de asemenea să alocați suficient timp ambasadei pentru ca să finalieze procesul de acordare a vizei pentru Vietnam. Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă asigurați că nu începeți procesul abia atunci când ziua plecării este aproape. Este de asemenea bine să luați în calcul faptul ca ambasadele sau consulatele vietnameze sunt închise pe durata sărbătorilor din Vietnam. O agenție de turism de încredere va fi în măsură să vă ghideze prin toate formalitățile pentru viza pentru Vietnam, ca să vă asigurați că totul merge bine.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.