Current time in Vietnam:
Romanian

Aflați mai multe despre aplicația pentru viza pentru Vietnam

Există multe motive de a călători, iar necesitatea documentelor este crucială. Acestea presupun un pașaport valid, o viză și cu siguranță biletul de avion, toate necesare pentru a călători într-o țară străină. De exemplu, pașaportul și viza pentru Vietnam ar trebui să fie principalele lucruri pe care să le aveți în vedere atunci când plănuiți să mergeți în Vietnam. Ar putea fi destul de dificil să le obțineți, din moment ce ele presupun multe proceduri oficiale și multe formalități de completat. În cazul în care călătoriți pentru prima dată în afara țării, trebuie să vă asigurați că toate documentele sunt bine puse la punct, pentru a vă putea bucura de o călătorie plăcută. Dacă ați mai călătorit în trecut, este important să aveți pașaportul și viza în ordine. Acest lucru este valabil și atunci când trebuie să călătoriți în Vietnam, din moment ce viza pentru Vietnam este mandatorie. Pentru a vă asigura siguranța și securitatea la intrarea și la ieșirea din orice țară, sunt necesare un pașaport autentic și viza.

Dacă trebuie să treceți printr-un proces de aplicație pentru viză, este important să contactați o firmă cu experiență, cu o perioadă de activitate destul de îndelungată. Serviciile pentru pașaport și viză sunt importante pentru aplicația de urgență pentru pașaport, pentru reînnoirea pașaportului, pentru obținerea unui nou pașaport, pentru pașapoartele copiilor sau pentru înlocuirea unui pașaport pierdut. Pentru a aplica pentru viza pentru Vietnam, ar trebui să beneficiați de serviciile unei firme. Unele firme lucrează cu agenții de turism, persoane fizice sau corporații.  Întreaga sferă de activitate este prezentată online și poate fi ușor accesată. Instrucțiunile sunt  de obicei oferite pe site și, în calitate de potențial client, acestea vă sunt necesare pentru a lămuri informațiile dorite, în funcție de nevoile dumneavoastră. Serviciile online oferă de asemenea viza la sosire, aceasta putând fi rapid procesată, într-o perioadă scurtă de timp. În multe cazuri, firmele vă oferă îndrumare pentru completarea formulalelor.

Chiar dacă tipul de viză pentru care aplicați diferă, procesul este pur și simplu același. Acest proces presupune contactarea Ambasadei Vietnameze sau a Consulatului Vietnamez din țara de reședință sau din țara unde ați călătorit înainte de a intra în Vietnam. Atunci când aveți nevoie de viza de turist, trebuie să prezentați:

  • Formularul prin care cereți permisiunea de intrare
  • Fotografii tipice de 4cmx6cm sau de 3cmx4cm
  • Pașaportul original
  • Taxa pentru viză

Taxa și formularul variază de obicei în funcție de țară; prin urmare, este recomandabil să verificați acest lucru la ambasada vietnameză la care aplicați. În general, o viză de afaceri necesită o scrisoare suport din partea unei agenții sponsor  sau a unei companii din Vietnam. Atunci când aplicați personal, procesul durează între 2-3 zile, iar dacă aplicați prin email, durează între 2-3 săptămâni. Procesul depinde de serviciul pe care îl folosiți și poate varia de la o ambasadă la alta. Dacă trimiteți aplicația prin email, atunci veți primi înapoi pașaportul având viza pentru Vietnam. În cazul în care aveți nevoie de asistență, viza pentru Vietnam poate fi procesată printr-o agenție de turism, plătindu-se pentru aceasta o taxă suplimentară. Acest lucru este important dacă aveți nevoie de serviciile privind viza la sosire.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Este prevăzut în legile vietnameze ca toți vizitatorii care merg în această țară să facă dovada unei vize valide pentru Vietnam, pentru a li se permite intrarea în țară. Viza …

Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.