Current time in Vietnam:
Danish

Vietnam-visum for danskere

Danske statsborgere har ikke brug for et visum, hvis de opholder sig i landet i mindre end 15 dage. Et mellemrum på mindst 30 dage mellem to visumfrie besøg er påkrævet.

Du skal ansøge om et visum, hvis du har planer om at opholde dig i Vietnam i mere end 15 dage, eller hvis du vil besøge landet flere gange, men du ikke møder kravene om et mellemrum på mindst 30 dage mellem to visumfrie besøg.

Hvordan får jeg et visum til Vietnam i Danmark?

Lige nu er der tre valgmuligheder for at få et Vietnam-visum i Danmark. Danske statsborgere, eller statsborgere fra andre lande, som opholder sig i Danmark, kan følge instruktionerne nedenfor for at få et visum til Vietnam.

Valgmulighed 1: Ansøg om et e-visum til Vietnam

Fra januar 2017 har den vietnamesiske regering officielt lanceret en e-visumansøgning på hjemmesiden. Lige nu er der 80 lande, inklusive Danmark, som kan søge om e-visum på den officielle regeringshjemmeside.

Bemærk venligst, at e-visa er gyldige i 30 dage med single entry. Hvis du ønsker at besøge Vietnam i mere end 30 dage, eller hvis du vil have et visum med multiple entries, skal du vælge valgmulighed 2 eller 3 for at få et visum.

Statsborgere fra andre lande som er i Danmark, skal tjekke Hvem er berettiget til et e-visum til Vietnam?” for at se, om du er berettiget til at ansøge om et e-visum eller ej.

Valgmulighed 2: Søg om et visum på den vietnamesiske ambassade eller konsulat i Danmark

Her er adressen til den vietnamesiske ambassade i København, som du kan kontakte for at søge om et visum:

  • Adresse: Gammel Vartov Vej 20, DK – 2900 Hellerup, København, Danmark
  • Telefon: (45) 3918 3932
  • Fax: (45) 3918 4171
  • E-mail: embvndk@hotmail.com
  • Hjemmeside: vnembassy-copenhagen.mofa.gov.vn​

Valgmulighed 3: Anmod om et Visa on Arrival gennem en visumhjemmeside online.

I modsætning til Visa on Arrival i nogen lande i verden, skal danske pasindehavere have et visa approval letter fra immigrationsmyndighederne i Vietnam, som giver dig mulighed for at hente dit Visa on Arrival i en international, vietnamesisk lufthavn. Der er mange rejsefirmaer og visumhjemmesider online, som kan arrangere et visa approval letter. Du kan anmode om et igennem dem, eller anmode om et igennem os.

Bemærk venligst, at Visa on Arrival gælder besøgende, som ankommer til Vietnam via en international lufthavn. Ansøgningsprocessen på nettet via et rejsebureau er meget hurtigt, og du behøver ikke at tage ind på ambassaden for at aflevere ansøgningen.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.