Current time in Vietnam:
Danish

Hvad er et visa approval letter?

Et Visa Approval Letter er et brev, som er godkendt, underskrevet og forseglet af den vietnamesiske immigrationsmyndighed (den vietnamesiske regering). Det giver dig lov til at stige ombord på flyet og afhente dit Visa on Arrival i én af de fire internationale lufthavne i Vietnam.

  • Normalt indeholder brevet, som du modtager, flere ansøgninger med op til 30 personer og alle ansøgernes navne står skrevet på ét brev. Dette slags brev er billigere.

Delt approval letter

  • Hvis du er bekymret for privatlivets fred eller sikkerhed, kan du bede din rejseagent om et privat approval letter, som kun indeholder dit navn, og hvis det er relevant, navnene på familiemedlemmer eller venner, som rejser sammen med dig. Dette slags brev koster mere.

Fortroligt approval letter

Bemærk:

– Print hele brevet ud (helst i farve, men det er ikke et krav) og glem ikke at tage det med dig! Nogle flyselskaber forlanger at se brevet, før de giver dig lov til at checke ind eller stige ombord på flyet, og du skal bruge det ved Visa on Arrival-skranken, når du lander i lufthavnen i Vietnam.

– Dit pas skal have mindst 2 blanke sider til visum og indrejse-/udrejsestempel.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.