Current time in Vietnam:
Catalan

Perquè escollir el visat pel Vietnam online?

Vietnam visa on arrival ( VOA), el visat pel Vietnam a l’arribada, va començar al 2003 i ara al 2011 es la manera predominant amb la qual els turistes d’ Austràlia, Amèrica del Nord i Europa entren al Vietnam.  Amb Vietnam obrint les seves portes a la economia i al turisme, el nombre d’ arribades està on fort augment cada vegada que es compten. Seguint la pujada en el nombre de visitants, el servei de visat a l’arribada ha crescut per a acomodar la demanda. Al cap d’amunt d’ aquesta tendència està el reconegut servei internacional. Si us plau, vegi la informació següent per veure si obtenir el visat a l ‘arribada li pot anar bé o no.

1.Procediment senzill.

El visat a l’arribada pel Vietnam és prou simple, tant sols visiti el looc de web www.vietnamimmigration.com per completar el formulari online, faci clic per enviar-lo i per completar el pagament amb targeta de crèdit o PayPal. Omplir el formulari són dos minuts. En 24 hores a partir del pagament, rebrà la carta d’aprovació del govern vietnamita que li permetrà recollir el seu visat a l’arribada als aeroports internacionals del Vietnam. Tant sòls imprimeixi la carta per  pujar a l’avió i tindrà el visat segellat al passaport quan arribi.

Si planeja arribar al Vietnam per terra, ha d’obtenir el visat requerit pel seu passaport. Si us plau contacti directament  l’ ambaixada/consolat per obtenir aquest tipus de visat.

2. Estalviï’s temps.

Em comptes d’ anar a l’ ambaixada/consolat i esperar dies per obtenir el seu visat, ara pot demanar-lo online a www.vietnamimmigration.com. I recollir el seu visat a l’arribada en 24 hores desprès del pagament. Fins i tot en casos urgents, el seu visat es pot fer en 1 dia laborable. A vegades l’ ambaixada/consolat en el seu país pot estar tancada per festa pública, però al Vietnam estarem oberts. Per descomptat podrà obtenir el seu visat encara que sigui festa al seu país.

3. Demani’l a qualsevol hora o des de qualsevol lloc amb un ordenador amb accés a l’internet.

No pateixi si no hi ha ambaixada o consolat allà on està. El visat a l’arribada pel Vietnam és la millor opció. Fins i tot quan es troba de vacances en un altre país, pot demanar fàcilment el seu visat a l’arribada online al lloc de web www.vietnamimmigration.com. Es tarda un parell de minuts en omplir el formulari. En 24 hores des del pagament, rebrà la carta d’ aprovació del govern vietnamita que li permetrà recollir el seu visat a l’arribada als aeroports internacionals del Vietnam. Tant sòls imprimeixi la carta, presenti-la al pujar a l’avió i obtingui el visat segellat al seu passaport quan arribi.

Per més informació, si us plau enviï un correu electrònic a info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Aquells que voldrien obtenir el visat a l’ambaixada o consolat haurien de contactar-los directament pels detalls ja que els requeriments varien d’ ambaixada a ambaixada.

Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.