Current time in Vietnam:
Catalan

Visat pel Vietnam Online

El visat pel Vietnam online al que ens referim aquí  és  el que es sol·licita a través d’ un agent autoritzat per correu electrònic o presentant el formulari online. L’agent presentarà llavors la seva petició de visat a l’ oficina d’ Immigració per tal d’ obtenir la carta d’ aprovació per recollir el seu visat a l’ arribada als aeroports del Vietnam.

Quan rebi la carta d’ aprovació per recollir el visat a l’ arribada als aeroports del Vietnam, hi veurà      

El nom de l’ agent autoritzat que és responsable pel seu visat. Els noms dels agents a la carta d’ aprovació són responsables  davant l’ oficina d’ Immigració en cas de que hi hagi algun problema amb el seu visat a l’ aeroport.

Pot demanar online la carta d’ aprovació per recollir el seu visat a l’ arribada als aeroports del Vietnam  a www.vietnamimmigration.com ( acceptem targetes  de crèdit, PayPal o transferència bancària ) o escrigui’ns a info@vietnamimmigration.com per més detalls.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Vietnam visa on arrival ( VOA), el visat pel Vietnam a l’arribada, va començar al 2003 i ara al 2011 es la manera predominant amb la qual els turistes d’ …

Aquells que voldrien obtenir el visat a l’ambaixada o consolat haurien de contactar-los directament pels detalls ja que els requeriments varien d’ ambaixada a ambaixada.

Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.