Current time in Vietnam:
Bulgarian

Какъв тип Виетнам виза искаш?

При кандидатстване за виза за Виетнам на Виетнамска Виза Онлайн, трябва да знаете какъв тип виза желаете. След като вече сте на сайта, Вие ще бъдете пренасочени към страница, където има 2 вида визи, от които можете да избирате. Един от тях е еднократната входна виза, която е за 30 дни и еднократна входна виза, която е за 3 месеца. Въпреки, че този вид вид е много по-достъпен от другия, има едно важно нещо, с което трябва да сте наясно. След като сте заявили еднократна входна виза за Виетнам, Вашето пътуване ще бъде ограничено само в границите на страната. Въпреки че ще ви бъде позволено да напуснете страната приди определената дата, до която е разрешен престоят Ви, имайте предвид, че след като напуснете страната, няма да можете да се върнете обратно със същата виза. Срокът на валидност на еднократната входна виза изтича от момента, в който напуснете Виетнам, макар че имате 30 дни, а сте използвали само 10 от тях. Вие не можете да принудите властите да Ви разрешат да влезете обратно в страната, освен ако не кандидатствате отново за нова виза.

Това е ограничението и недостатъкът на еднократната входна виза, но ако Вашето посещение е изцяло в рамките на Виетнам, то това определено е най-добрият вид виза за Виетнам.

Вторият тип виза за Виетнам, който също може да заявите на Виетнамска Виза Онлайн е многократната виза. Такава виза е подходяща за хора, които обичат да правят турове и да отскачат до различни страни. Така например, след пристигането Ви във Виетнам и едноседмичния Ви престой там, сте решили да отидете до някоя от съседните страни. На Вас ще Ви бъде разрешено да се завърнете обратно след това.

Ако обичате страната и нейната естествена красота и природа и искате да останате за по-дълъг период от време, всичко, което трябва да направите, е да кандидатствате за друга виза. За да спестите време и пари, както и да получите бързо виза, Виетнамска Виза Онлайн ще бъде най-добрият вариант за Вас. Това ще Ви спести редене на опашки и чакане с часове само за да получите виза, когато можете да направите това само с помощта на Вашия компютър.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.