Current time in Vietnam:
Bulgarian

Научете повече за кандидатстването за виза за Виетнам

Има много причини за пътуване, но изискванията за документите са от решаващо значение. Те предполагат валиден паспорт, квалификационна виза и, разбира се, самолетен билет за пътуването до чуждата държава. Паспортът и визата за Виетнам са основните неща, от които се нуждаете, ако планирате да отидете във Виетнам. Да получите виза може да бъде доста трудно, тъй като това изисква да преминете през много процедури и формалности. В случай, че за първи път ще пътувате извън страната, трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни, за да бъде пътуването Ви безпроблемно. Ако пътувате до Виетнам, визата за Виетнам е задължителна. За да се гарантира безопасното преминаване във всяка страна и да бъдете сигурни за Вашата безопасност, паспортните и визови услуги са важни.

При нужда да започнете процеса по кандидатстване за виза за Виетнам, от решаващо значение е да посетите опитна фирма, която е в този бизнеса от достатъчно дълго време. Паспортните и визови услуги са от решаващо значение при издаване на спешен паспорт, подновяване на паспорт, издаване на нови паспорти на деца или замяна на изгубени паспорти. За да кандидатствате за виетнамска виза, трябва да се свържите с фирма, чиито услуги да използвате. Някои фирми работят с туристически агенции, физически лица, а също и корпоративни клиенти. Целият обхват на услугите е широко разпространен онлайн и те могат да бъдат лесно достъпни. Инструкциите обикновено се предлагат на сайта, и като потенциален клиент, Вие сте длъжни да се запознаете с необходимата информация, в зависимост от Вашите нужди. Чрез онлайн услугите също може да се заяви виза при пристигане, която може да бъде достъпна по-бързо и в рамките на кратък период от време. В повечето случаи, фирмата ще Ви даде насоки при попълване на формулярите.

Независимо от типа на заявлението за виза за Виетнам, от което се нуждаете, процесът е един и същ. Това включва контакт с виетнамско посолство или консулство в страната, в която пребивавате, или с туристическа агенция преди заминаването за Виетнам. Когато се нуждаете от издаване на туристическа виза, ще трябва да представите:

  • разрешително за влизане
  • Снимки във формат 4 см х 6 см или 3 см х 4 см
  • Оригинален паспорт
  • Такса за виза

Таксата и формулярът обикновено варират според страната, така че е препоръчително да проверите във виетнамското посолство или консулство, в държавата, в която кандидатствате. За бизнес виза обикновено се изисква съпътстващо писмо от спонсориращата агенция или фирма във Виетнам. Ако присъствате лично, процесът отнема 2-3 дни, а, ако е по пощата, може да отнеме 2-3 седмици. Това главно зависи от услугата, която използвате, въпреки че може да зависи и от посолството или консулството. При изпращане по пощата, Вие което трябва да сте подготвили всичко, за да Ви върнато обратно паспорта и визата Ви. Издаването на виза за Виетнам може да се организира чрез туристическа агенция или виетнамска туристическа фирма, като в такъв случай се дължи допълнителна такса. Това е важно само, когато се нуждаете от услугата за издаване на виза за Виетнам при пристигането.

YOU MIGHT BE INTERESTED

При кандидатстване за виза за Виетнам на Виетнамска Виза Онлайн, трябва да знаете какъв тип виза желаете. След като вече сте на сайта, Вие ще бъдете пренасочени към страница, където …

Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.