Current time in Vietnam:
Bulgarian

Виетнамска виза онлайн – идеалният и най-добър вариант

Откакто хората могат да избират между два начина за кандидатстване за виза – онлайн и офлайн,  този процес е станал много лесен и това довежда до огромно увеличение на броя на хората, които кандидатстват. Има няколко страни, за които не се нуждаете от каквато и да е виза. Но когато пътувате до Виетнам, Вие определено ще имате нужда от такава и затова трябва да бъдете подготвени и да отговаряте на всички изисквания, за да вземете виза навреме. Визата за Виетнам може да бъде или транзитна, за хора, които остават в страната за около 72 часа, или постоянна виза.

В повечето страни, визата се издава за кратко време и след това може да бъде удължена за период от шест месеца или в някои случаи – за една година. Подобно е и с визата за Виетнам, при която минималния период е само три месеца, но ако искате да я получите за по-дълго време, можете да я вземете от Съединените щати, където срокът е удължен до десет години. Но за период от пет години има повече от 18 страни, които могат да Ви издадат виза за тази страна по няколко причини. Вие трябва да уточните причината, поради която искате виза.

Съществуват различни видове визи за Виетнам. Има еднократна входна виза и многократна входна виза, в зависимост от Вашите нужди, можете да изберете вида виза, която искате. Можете да кандидатствате както за виза за едно лице, така и за глупова виза.  Дори и срокът е решаващ фактор, тъй като за всеки тип виза има определен срок на валидност. От интернет можете да получите пълни указания за визите и продължителността на всеки един вид. Следователно можете да изберете вариант, който Ви харесва и ще е подходящ за Вас.

В случай, че имате някакви съмнения или въпроси, свързани с визите за Виетнам, можете да посетите официалния сайт, където можете да намерите всякакъв вид информация. Има много сайтове, които дават информация за различните визи, както и условията и формалностите, които трябва да бъдат уредени навреме. Ще срещнете различни опции, от които можете да изберете най-подходящата. Има строги правила и наредби, които трябва да бъдат следвани, така че можете да използвате всички средства, които ще са подходящи за Вас. По този начин ще можете да съберете информацията, която бихте искали да получите и със сигурност ще бъдате доволни от нея.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.