Current time in Vietnam:
Bulgarian

Виетнамска виза онлайн

Планирате да посетите Виетнам и обмисляте кандидатстване за виза? Има лесен начин за получаване на виза, който ще Ви спести много време и пари. Сега може да получите виетнамска виза онлайн. Просто посетете онлайн страницата и можете да получите информация за правилата и процедурите, които се извършват при кандидатстването за виза. Насоки как да получите виза за възможно най-кратко време и с минимални средства могат да бъдат намерени на този сайт.

Виетнам е красива страна и топло и открито приветства всички, които искат да посетят страната, или желаят да развиват бизнес там. Визи може да бъде получена чрез посещение на Виетнамското посолство във Вашата страна, но този процес отнема много време, можете да кандидатствате и чрез агенция. Интернет сайтът за получаване на визи за Виетнам е проектиран така, че да ви даде информация за това как да получите виза по бърз, лесен, надежден и евтин начин. Можете да им пишете по имейл и да получите информация за тома как да си осигурите виза. В този случай, Вие ще трябва да предоставите информация защо искате да посетите Виетнам и те ще Ви дадат всички подробности в рамките на два часа.

Целият процес за получаване на онлайн виза е много лесен. Чрез интернет сайта можете да поискате онлайн формуляр, в който да попълните цялата необходима информация и след това да го изпратите. Веднага след като формулярът е получен, процесът по издаване на виза започва. В рамките на 2 дни ще получите предварително писмо за одобрение на електронната си поща. Всичко, което трябва да направите, е да отпечатате това писмо и заедно с две снимки в паспортен формат, да ги носите с Вас в деня на Вашето пътуване. Ще Ви бъде позволено да се качате на борда на самолета и след това да вземете визата си от всяко едно международно летище във Виетнам.

Един сайт, който се занимава с организиране на визи за Виетнам, е www.vietnamimmigration.com . При особени обстоятелства, освобождаване от визи се предоставя на определени хора, така че разберете със сигурност дали имате нужда от виза, за да посетите Виетнам или не, преди да кандидатствате. Виетнамците, които имат чужди паспорти и чужденците, които са свързани с тях, са освободени от необходимостта от издаване на визи, на тях е позволено да влязат във Виетнам, но престоят им не трябва да надвишава 90 дни. Гражданите на България, Китай, Киргизстан, Румъния и Северна Корея, както и още 52 нации, които притежават официални или дипломатически паспорти, не се нуждаят от визи. Цялата тази информация може да бъде лесно открита на тези интернет страници. Тези сайтове ще Ви спестят време и пари.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Откакто хората могат да избират между два начина за кандидатстване за виза – онлайн и офлайн,  този процес е станал много лесен и това довежда до огромно увеличение на броя …

Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.