Current time in Vietnam:
Albanian

Vizë Vietnameze nëpërmjet ambasadës

Ka dy mënyra për të marrë vizë për në Vietnam.

Ju mund të kontaktoni ambasadën Vietnameze për vizë. Ju lutem kontaktoni direkt ambasadën nëse dëshironi të merrni vizën tuaj në ambasadën Vietnameze.

Ose ju mund të aplikoni me ne nga interneti që tju bëjmë të mundur letrën e aprovimit për shkoj e vizës me mbërritjen në aeroportet e Vietnam. Visa në mbërritje është e disponueshme në 4 aeroporte si më poshtë:

  • Aeroporti ndërkombëtar i Tan Son Nhat në qytetin Ho Chi Minh (Saigon).
  • Aeroporti ndërkombëtar i Noi Bai në qytetin Hanoi.
  • Aeroporti ndërkombëtar i Danang në qytetin Danang.
  • Aeroporti ndërkombëtar i Cam Ranh në Nha Trang.

Më poshtë është proçedura për marrjen e vizës me mbërritje në aeroport

– Aplikoni nëpërmjet një agjenti të autorizuar për marrjen e letrës së aprovimit nga Departamenti i emigracionit në Vietnam (Qeveria Vietnameze) për shkoj e vizës suaj me mbërritjen në aeroportet Vietnameze.

– Printoni letrën e aprovimit për hipjen në avion dhe shkoj në banakun e vizës së uljes kur të arrini në aeroportin Vietnamez për ta pasur vizën të vulosur mbi pasaportën tuaj.

Shënime :

Mos harroni të printoni letrën e aprovimit nëse dëshironi të merrni vizën kur të mbërrini në aeroportet Vietnameze.
Ju lutem përgatisni fotot, 25USD para në dorë për vizë me një hyrje ose 50 USD për shumë hyrje.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.