Current time in Vietnam:
Albanian

Viza tranzite për në Vietnam

Në thelb, viza për në Vietnam nuk përbën kusht nëse ju kaloni tranzit për pak orë në aeroportet e Vietnamit dhe ju duhet të rrini në tranzit sipas udhëzimeve të oficerëve në aeroportet e Vietnamit.

Ju duhet të kontaktoni oficerët në aeroportet e Vietnamit për ndihmë dhe ti shpjegoni se tranziti juaj nuk është në të njejtin fluturim dhe se ju duhet dilni jashtë nga zona e tranzitit për bagazhet tuaja.

Ju duhet të aplikoni për vizë Vietnameze nëse keni në plan të dilni nga aeroporti për të vizituar Vietnamin.

Ju lutem dërgoni mesazh në info@vietnamimmigration.com për më shumë detaje rreth vizës Vietnameze.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.