Current time in Vietnam:
Albanian

Viza e hyrjes në Vietnam

Udhëtarët duhet të aplikojnë për vizë hyrje për në Vietnam nëse duan të hyjnë në Vietnam për të udhëtuar. Qytetarët e vendeve të mëposhtme nuk kanë nevojë për vizë turistike për të udhëtuar në Vietnam:

Mbajtësit e pasaportës së Tailandës, Filipineve, Malajzisë, Singaporit, Indonezisë, Mianmarit, Kamboxhias, Bruneit, dhe Laosit nuk kanë nevojë për vizë hyrje për të udhëtuar në Vietnam për më pak se 30 ditë. Ju lutem mbani mend të aplikoni për vizë hyrje në Vietnam nëse doni të qëndroni në Vietnam më gjatë se sa leja juaj.

Mbajtësit e pasaportës së Japonisë, Koresë së jugut, Suedisë, Norvegjisë, Danimarkës, Finlandës dhe Rusisë nuk kanë nevojë për vizë hyrëse për të udhëtuar në Vietnam për më pak se 15 ditë. Ju lutem mbani mend të aplikoni për vizë hyrje në Vietnam nëse do të qëndroni në Vietnam më gjatë se sa leja juaj.

Qytetarë të vendeve të tjera që nuk janë përmendur më sipër duhet të aplikojnë për vizë që të hyjnë në Vietnam dhe të evitojnë problemet gjatë udhëtimit të tyre.

Ka 2 menyra për të aplikuar për vizë hyrje për në Vietnam :

1/ Aplikoni për vizë hyrje në Vietnam nëpërmjet ambasadës ose konsullatës Vietnameze në vendin tuaj

2/ Aplikoni nga interneti nëpërmjet një agjenti të autorizuar për të marrë letër aprovimi për tërheqjen e vizës më mbërritjen në aeroportet ndërkombëtare të Vietnamit. Letra e aprovimit është letra e miratuar nga Departamenti i Emigracionit të Vietnamit (Qeveria Vietnameze) për tju lejuar ju të tërhiqni vizën tuaj me mbërritjen në aeroportin e Vietnamit. Agjenti do të mbledhë informacionet tuaja personale për vizë hyrje për në Vietnam e më pas do tja dorzojë këto Zyrës së Emigracionit Vietnamez (zyrës së qeverisë Vietnameze) për të marrë letrën e aprovimit për ju.

Ju lutem dërgoni mesazh në info@vietnamimmigration.com nëse doni që të merrni letrën tuaj të aprovimit për vizën e hyrjes me mbërritjen tuaj në Vietnam.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.