Current time in Vietnam:
Swedish

Vad är ett visa approval brev?

Visa Approval brevet är godkänt, signerat & rött förseglat av Vietnam Immigration Department (Vietnams regering). Brevet tillåter dig att gå ombord och hämta upp ditt visa on arrival på någon av de fyra internationella flygplatserna i Vietnam.

– Brevet du får har vanligtvis bulksökande på upp till 30 personer och alla namnen är utskrivna på ett brev. Denna typen av brev är billigare.

Delat approval brev

– Om du är orolig över din integritet eller säkerhet, kan du fråga din agent efter ett privat approval brev som endast har ditt namn och namnen på familjemedlemmar eller vänner som reser med dig. Denna typen av brev kostar mer.

Konfidentiellt approval brev

OBS:

– Skriv ut hela approval brevet (helst i färg men det är inte obligatoriskt) och glöm inte att ta den med dig! Vissa flygbolag kommer att be om att få se brevet innan de tillåter dig att checka in eller gå ombord på planet och du behöver det vid VOA kontoret när du anländer till flygplatsen i Vietnam

– Ditt pass kräver minst 2 blanka sidor för visum samt inresa/utresa stämpel.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.