Current time in Vietnam:
Slovene

Zakaj izbrati vietnamski vizum ‘online’?

Vietnamski vizum ob prihodu (Vietnam visa on arrival – VOA) se je pričel izdajati leta 2003 in do leta 2011 predstavlja prevladujoč način vstopa v državo turistov iz: Avstralije, Severne Amerike in Evrope. Odkar je Vietnam odprl svoja gospodarska in turistična vrata, se prihodi v deželo strmo povečujejo. Skladno s povečanjem obiska mednarodnih obiskovalcev, se je tudi razvijala storitev pridobivanja vizumov, tako da danes zadovoljuje zahtevano povpraševanje. Začetek tega trenda predstavlja mednarodna priznana storitev. V nadaljevanju preverite, zakaj je pridobitev vizuma po prihodu na letališče za vas dobro ali  ne.

1. Preprost postopek

Vietnamski vizum ob prihodu je preprosta rešitev. Obiščite spletno stran www.vietnamimmigration.com in izpolnite spletni obrazec, nato kliknite oddaj in zaključite plačilo s kreditnimi karticami ali s Paypalom. Postopek za izpolnitev obrazca prošnje za vietnamski vizum traja zgolj nekaj minut. Po plačilu boste od vietnamske vlade v roku 24 ur prejeli odobritveno listino, ki vam omogoča prevzem vizuma po prihodu na vietnamska mednarodna letališča; zgolj natisnite odobritveno listino in jo pokažite pri vkrcanju in ob prihodu, za pridobitev vizumskega žiga za vaš potni list.

Če potujete v Vietnam po kopnem, morate pridobiti tip vietnamskega vizuma, ki se prilepi v potni list. Prosimo, obrnite se neposredno na vietnamsko veleposlaništvo ali konzulat za pridobitev te vrste vizuma.

2. Prihranite na času

Namesto, da hodite na veleposlaništvo ali konzulat in čakate nekaj dni za pridobitev vizuma, lahko sedaj to storite s prijavo preko spleta na www.vietnamimmigration.com in prevzamete svoj vizum ob prihodu na vietnamska mednarodna letališča, že 24 ur po plačilu. V nujnih primerih je lahko vizum odobren že v enem delovnem dnevu. Zgodi se, da je diplomatsko predstavništvo v vaši državi med prazniki zaprto, naš način vam omogoča, da se izognete taki neljubi situaciji.

3. Izpolnite vlogo kadarkoli in kjerkoli, z vašim prenosnim ali namiznim računalnikom, povezanim z internetom

Ne skrbite, če v vaši bližini ni vietnamskega veleposlaništva ali konzulata. Vietnamski vizum ob prihodu je najboljša izbira. Celo medtem, ko ste na počitnicah v tujih državah, lahko enostavno zaprosite za vietnamski vizum ob prihodu, na spletni strani www.vietnamimmigration.com. Postopek zahteva samo nekaj minut za izpolnitev spletnega obrazca. Po prejetem plačilu, boste v roku 24 ur prejeli odobritveno listino vietnamske vlade, ki vam omogoča prevzem vizuma ob prihodu na katerokoli vietnamsko mednarodno letališče. Zgolj natisnite odobritveno listino in jo pokažite pri vkrcanju na letalo in zopet ob prihodu, za pridobitev vizumskega žiga za vašo potno listino.

Za več informacij pošljite e-pošto na: info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.