Current time in Vietnam:
Slovene

Kaj je vietnamski vizum ob prihodu (VOA)?

Vietnamski vizum ob prihodu (VOA) je vizum, ki ga boste prejeli po vašem prihodu na vietnamsko mednarodno letališče (Noibai mednarodno letališče v Hanoju, TanSonNhat mednarodno letališče v mestu Ho Chi Minh, ali mednarodno letališče Danang), ob predložitvi odobritvene listine vietnamskega urada za priseljevanje.

Za prevzem vietnamskega vizuma ob prihodu morate pridobiti odobritveno listino, s katero boste vizum prevzeli po vašem prihodu na letališče. Prosimo kliknite na povezavo send visa form online za pridobitev odobritvene listine preko spleta in s pomočjo naše storitve.

V nadaljevanju si preberite postopek za pridobitev vietnamskega vizuma ob prihodu:

– Pridobite si odobritveno listino, za vietnamski vizum ob prihodu na letališče, s klikom tukaj in izpolnitvijo spletnega obrazca. V roku od 12 do 24 delovnih ur po prejemu vaše dokončne potrditve in plačila, vam bomo poslali odobritveno listino s kodo, ki služi za prevzem vašega vizuma ob prihodu na letališče v Vietnamu.

– Natisnite si odobritveno listino in z vami prinesite dve fotografiji v dimenzijah  4x6cm, da boste lahko prevzeli vizum na letališču. Ne pozabite na odobritveno listino!

– Pristojbina za žigosanje se plača v gotovini neposredno na letališču : 25 USD / na osebo za enkratni vstopni vizum ali 50 USD / na osebo za večkratni vstopni vizum.

Opombi:

– Avtomatično bomo uredili vietnamski vizum ob prihodu za tiste, ki potujete v Vietnam preko letališč.

– Prosimo, obrnite se na vietnamsko veleposlaništvo za pridobitev vizuma predhodno v primeru, da prihajate v državo preko kopnega ali morja.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.