Current time in Vietnam:
Slovene

Vietnamska mednarodna letališča

Tan Son Nhat mednarodno letališče v mestu Ho Chi Minh (Saigon). Mesto Ho Chi Minh se imenuje tudi Saigon in je v južnem Vietnamu. Mesto Ho Chi Minh (Saigon) je zelo poznano po tržnici Ben Thanh market, Cu Chi predorih, Vojnem muzeju in po Can Gio mangrovem pragozdu. Z odobritveno listino boste na saigonskem letališču lahko prejeli vizum po svojem prihodu.

Noi Bai je mednarodno letališče v Hanoju, ki je glavno mesto države in je na severu Vietnama. Hanoj je poznan po 36 ulicah, jezerih in številnih zgodovinskih turističnih znamenitostih. Z odobritveno listino boste na hanojskem letališču lahko prejeli vizum po vašem prihodu.

Danang mednarodno letališče nosi ime po istoimenskem mestu. Danang je eno izmed največjih mest v Vietnamu. Nahaja se v središču države. Mesto je poznano po muzeju Cham, Marmornatih gorah in po plažah. Z odobritveno listino boste na letališču Danang lahko prejeli vizum po vašem prihodu.

Cat Bi, je mednarodno letališče v mestu Hai Phong. Mesto Hai Hong je eno od največjih mest v Vietnamu in je na severu države. Vizum po prihodu ni na razpolago.

Phu Bai je mednarodno letališče v mestu Hue. Hue se nahaja v centralnem delu Vietnama. Poznano je po imperialni trdnjavi in kraljevem glasbenem dvoru. Vizum po prihodu ni na razpolago.

Cam Ranh je mednarodno letališče v mestu Nha Trang. Mesto Nha Trang se nahaja v centralnem Vietnamu. Je zelo poznano po zalivu, plažah in mirnih otokih. Vietnamski vizum po prihodu ni na razpolago.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.