Current time in Vietnam:
Slovene

Postopki za pridobitev vizuma preko spleta

Praviloma vam bomo, po vašem plačilu, v roku 24 ur poslali odobritveno listino za vaš vizum, ki vas čaka na letališču. Prosimo, obrnite se na nas preko e-pošte na info@vietnamimmigration.com, če po 24 urah še vedno niste prejeli odobritvene listine.

V nadaljevanju sledijo postopki.

1. korak

Potem, ko nam boste poslali na naslov www.vietnamimmigration.com, vašo vlogo za vizum, boste prejeli potrdilo o prejemu.

V nadaljevanju vam bomo poslali zahtevek za plačilo, in sicer najkasneje v roku enega delovnega dne; potem, ko bomo pregledali vašo prošnjo in se prepričali, da bo odobrena. Prejemamo plačila preko kreditnih kartic, Paypala, Western Uniona ali bančnega nakazila.

2. korak

V 24 urah po prejemu vašega plačila vam bomo poslali odobritveno listino s kodo za prevzem vizuma na letališču ob vašem prihodu v Vietnam (letališča Ho Chi Minh ali Hanoj ali Danang) Odobritvena listina vam bo poslana preko e-pošte v formatih JPEG ali PNG ali PDF, v priponkah. Prosimo obrnite se na nas na info@vietnamimmigration.com, v kolikor ne prejmete odobritvene listine v roku 24 ur.

3. korak

Po prejemu odobritvene listine morate le to natisniti in jo pokazati pri postopku vkrcanja na letalo in kasneje pri prejemu vizuma na vietnamskih letališčih: Hanoj – glavno mesto, Ho Chi Minh ali Saigon in Danang. Brez odobritvene listine ne morete vstopiti v Vietnam in prejeti vizuma.

Prosimo pripravite dve fotografiji 4 X 6 cm ali formata, ki velja za potni list v vaši državi + gotovino v USD za strošek žigosanja ali vstopne pristojbine na letališču – 25 USD posamezno za enkratni vstopni vizum ali 50 USD posamezno za večkratni vstopni vizum.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.