Current time in Vietnam:
Slovene

Pridobiti vizum za Vietnam je zdaj mogoče v samo 24 urah

www.vietnamimmigration.com je objavila, da lahko uredi vizum za Vietnam v samo 24 urah. Prosilci lahko izpolnijo obrazec za hitro pridobitev vizuma. Tak postopek je idealen za tiste, ki morajo nujno v Vietnam. Ta storitev je na razpolago sedem dni v tednu, 24 ur na dan, ne glede na to ali je vikend ali morda državni praznik.

“Nujni postopek se trenutno opravlja preko e-pošte in ne preko telefonskega klica. Pridobiti  Vietnamski vizum je poceni in enostaven postopek pod pogojem, da se pravilno razumemo. Uporaba e-pošte zagotavlja jasnost pri sporazumevanju,” pojasnjuje predstavnik pri www.vietnamimmigration.com.

Poleg nujnih vizumov so pristojni za izdajo e-vizumov. Vse kar mora prosilec narediti je,  da izpolni spletni obrazec, za storitev plača preko G2s plačilnih vrat in si tako pridobi odobritveno listino v 2 delovnih dnevih. S to listino, bo njegov vizum vtisnjen v potni list pri vizumskem okencu po pristanku na letališču.

“Ni vam treba skrbeti za zlorabe vaših podatkov. Spletna stran je zaščitena in praktično ne obstaja možnost, da bi vaši osebni podatki bili kompromitirani,” dodaja predstavnik.

Pred koncem postopka morajo prosilci plačati storitveno in pristojbino za žig. Cene so spremenljive in so odvisne od velikosti skupine. Večje skupine, 10 ljudi ali več bodo plačale manj. “Poznamo zakone in kulturo Vietnama in poznamo zakone, ki urejajo takšen postopek. Imamo več kot desetletne izkušnje v vietnamski priseljevalni industriji in smo v boljši poziciji, da vam pomagamo pri reševanju vizumskih težav,” dodaja predstavnik.

Zahvaljujoč se gospodarskemu odpiranju Vietnama, obstaja veliko možnosti za poslovanje z državo. Ni več potrebo večdnevno čakanje za pridobitev vizuma. Vizum je mogoče dobiti preko odobritvenih listin, ki so opremljene s kodami za prevzem vizumov po vašem prihodu na mednarodna letališča. www.vietnamimmigration.com uporablja navedeni način, da pomaga prosilcem vstopiti v Vietnam.

Kdo smo www.vietnamimmigration.com? Družba ima več kot 10 let izkušenj pri urejanju vietnamskih vizumov. Vizumi se prevzamejo s pomočjo odobritvenih listin na mednarodnih letališčih: Noi Bai mednarodno letališče v mestu Hanoj, Tan Son Nhat mednarodno letališče v mestu Chi Minh (Saigon) in Danang mednarodno letališče v mestu Danang.

Da bi izvedeli več, obiščite: www.vietnamimmigration.com

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.