Current time in Vietnam:
Slovene

Kako pridobiti vietnamski vstopni vizum?

Obstajata dve možnosti za pridobitev vietnamskega vizuma:

1/ Pridobitev vietnamskega vizuma na veleposlaništvu pred prihodom v Vietnam. Obiščite vietnamsko ambasado in neposredno zaprosite za vizum, ali pa lahko pridobite vizumski žig na vietnamski ambasadi ob predložitvi odobritvene listine vietnamskega urada za priseljevanje, ki ima kodo za prevzem vizuma v Vietnamu. Za odobritveno listino lahko zaprosite preko spleta na povezavi www.vietnamimmigration.com ali na katerikoli potovalni agenciji v Vietnamu. Proti plačilu nizke pristojbine vam bodo priskrbeli odobritveno listino.  Prosimo, posebno zahtevajte prevzem vizuma na veleposlaništvu ali pa preko e-pošte na naslov: info@vietnamimmigration.com.

2/ Prevzem vizuma ob prihodu v Vietnam (prevzem vizuma na check-in točki). To je lahek in enostaven način, ampak je med ljudmi malo poznan. Lahko vprašate kateregakoli potovalnega agenta v Vietnamu ali se prijavite preko spleta na www.vizum-vietnam.com tako, da kliknete na povezavo send visa form online. Priskrbeli vam bomo odobritveno listino za prevzem vietnamskega vizuma ob vašem prihodu na letališče.

Priporočamo vam, da se odločite za pridobitev vizuma po svojem prihodu v Vietnam. Prevzem vizuma na vietnamskem mednarodnem letališču je lahek, enostaven in zanesljiv postopek, ki ne zahteva dodatnih stroškov. To je zakonit in priročni način, ki se izvaja v času, ko Vietnam spodbuja turiste in poslovneže za obisk Vietnama. Postopek prevzema vizuma na letališču daje upanje, da bo vse več turistov in investitorjev odkrilo našo mirno deželo.

Opomba:

Vizum ob prihodu v Vietnam vam bomo avtomatično uredili, če ni posebnih zahtev. Prosimo, obvestite nas ali želite pridobiti vizumski žig na veleposlaništvu, in sicer preko e-pošte na naslov info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.