Current time in Vietnam:
Slovene

Postopek po prejemu odobritvene listine za vietnamski vizum

Praviloma vam bomo poslali odobritveno listino, za prejem vizuma ob prihodu preko e-pošte, in sicer v roku 24 ur po prejemu vašega plačila. Prosimo, obvestite nas preko e-pošte na naslov info@vietnamimmigration.com, če v omenjenem roku ne boste prejeli odobritvene listine.

Po prejemu odobritvene listine jo morate natisniti in jo pokazati pri vkrcanju na letalo in ob prihodu na letališče v Vietnam za prevzem vizuma (letališča: Hanoj, Ho Chi Minh ali Saigon in  Danang). Brez odobritvene listine se ne boste smeli vkrcati na letalo; v primeru, da vam vkrcanje vseeno uspe, pa ne boste mogli prevzeti vizuma ob prihodu na vietnamsko letališče.

Prosimo, da pripravite gotovino v USD za pristojbino žigosanja in vstopno pristojbino na letališču  – 25 USD / na posameznika za enkratni vstop ali 50 USD / na posameznika za večkratni vstopni vizum.

Ob prihodu se bodo zahtevali 2 fotografiji velikosti 4x6cm ali formata za potni list.

Opombi:

  • Ne pozabite natisniti odobritvene listine za svoj vizum.
  • Prosimo, pripravite gotovino, kot je zgoraj navedeno, za pristojbine žigosanja vietnamskega vizuma na letališču.
YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.