Current time in Vietnam:
Slovene

Prošnja za vietnamski vizum

Obstajata dva načina za pridobitev vietnamskega vizuma.

Svojo prošnjo lahko pošljete neposredno na vietnamsko veleposlaništvo ali konzulat in si tako pridobite vizum pred prihodom v Vietnam.

Ali pa lahko pošljete svojo prošnjo preko spleta z našo pomočjo in si tako pridobite odobritveno listino za prevzem vizuma po vašem prihodu na letališče v Vietnamu. Prošnjo bomo posredovali vietnamskemu uradu za priseljevanje takoj, ko jo bom prejeli.

Urejamo samo odobritveno listino za prevzem vietnamskega vizuma po vašem prihodu na vietnamsko letališče. Prosimo, obrnite se na naše veleposlaništvo ali konzulat, če ne boste vstopili v Vietnam skozi zračne luke.

Praviloma vam odgovorimo v roku 1-2  delovnih ur po prejemu vaše prošnje. Prosimo kontaktirajte nas na e-naslov info@vietnamimmigration.com, če se nismo oglasili po preteku dveh ur.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.