Current time in Vietnam:
Serbian

Зашто изабрати Вијетнамски Визу онлине?

Вијетнамска виза на доласку (ВОА) је почела с радом 2003, а од 2011 је најчешћи начин доласка туриста из Аустралије, Северне Америке и Европе у Вијетнам. Како Вијетнам отвара своја економска и туристичка врата, број долазака се оштро повећавао, сваки пут кад је бројање вршено. Пратећи повећање броја интернационалних посетилаца, услуга Вијетнамска виза на доласку се развила како би успела да задовољи потребе. Пионир тренда који је интернационално признат. Испод можете пронаћи информације о услузи Вијетнамска виза на доласку, те просудите је ли ова услуга добра за вас.

1.Једноставна Процедура

Вијетнамска виза на доласку је једноставна, само посетите веб страницу www.vietnamimmigration.com и попуните онлине формулар. Након што попуните формулар потврдите га и уплатите новац преко кредитних картица или Паипал-а. Потребно је неколико минута да попуните формулар за визу Вијетнамски. У року од 24 сата након што сте извршили уплату добити ћете писмо одобрења од стране Вијетнамске владе, које вам даје одобрење да покупите своју Вијетнамски визу приликом долaска на неки од Вијетнамских аеродрома. Потребно је да одштампате писмо одобрења и покажете га приликом укрцавања на авион, те да добијете визу када пристигне у Вијетнам.

Уколико планирате доћи у Вијетнам копном, морате добити Вијетнамски визу која се усклађује са пасошем. Молим вас да се обратите вијетнамској амбасади или конзулату у вашој земљи како би сте добили тај облик визе, с којим можете путовати копном до Вијетнама.

2. Уштедите време

Уместо да идете у конзулат или амбасаду, те да чекате неколико дана док не добијете своју визу, сада можете онлине аплицирати за своју визу на ввв.виетнам-иммигратион.орг и подигнути своју визу при доласку на један од Вијетнамских интернационалних аеродрома, у року од 24 сата након што је уплата извршена. Чак иу хитним случајевима, ваша Вијетнамска виза може бити сређена у року од једног радног дана. Понекад, амбасада / конзулат у вашој земљи се затвори за време празника, али ми смо отворени у Вијетнаму те ви можете добити своју визу, иако је празник у вашој земљи.

3. Пријавите се било када и било где са рачунаром / лаптопом прикљученим на Интернет

Не брините се уколико не постоји Вијетнамска амбасада или конзулат у вашој близини. Вијетнамска виза по доласку је најбоље решење. Чак и када сте на одмору у другим земљама, можете лако пријавити се за визу Вијетнамски при доласку онлине на страници www.vietnamimmigration.com. Потребно је само неколико минута како бисте попунили формулар за добијање ваше Вијетнамске визе. У року од 24 сата од уплате новца, добићете писмо одобрења од Вијетнамске владе, које вам омогућава несметан долазак на један од Вијетнамских интернационалних аеродрома како бисте покупили своју Вијетнамски визу. Писмо одобрења је потребно одштампати и показати га приликом укрцавања на авион, те преузимања визе на једном од Вијетнамских аеродрома када стигнете.

За више информација контактирајте нас на наш емаил info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.