Current time in Vietnam:
Serbian

Ко све треба визу за Вијетнам?

Само грађани одређених земаља не требају Вијетнамски улазну визу при уласку у Вијетнам. Већина грађана АСЕАН организације не требају визу за посету Вијетнама у року 30 дана. Грађани Кореје, Јапана, Норвешке, Данске, Шведске, Финске и Русије не морају имати Вијетнамски улазну визу како би ушли у Вијетнам, ако ће се задржати мање од 15 дана. Сви остали грађани морају извадити визу пре доласка (Вијетнамска виза може бити издата у Вијетнамском конзулату или амбасади) или писмо дозволе за Вијетнамски визу (виза може бити издата на било којем Вијетнамском аеродрому) добијено пре доласка у Вијетнам.

У следећим параграфима ћемо вам изнијети додатне информације о изузецима у вијетнамској визи:

– Грађани Тајланда, Индонезије, Сингапура, Малезије, Мјанмара, Камбоџе, Лаоса, Филипина и Брунеја не морају имати Вијетнамски визу за путовање у Вијетнам уколико ће остати краће од 30 дана.

– Грађани Кореја, Јапана, Норвешке, Данске, Шведске, Финске и Русије не требају Вијетнамски визу уколико планирају остати краће од 15 дана.

– Корисници АПЕЦ пословних карата не морају имати визу ако планирају остати краће од 60 дана.

-Вијетнамска улазна виза није потребна за путовање Пху Куоц острвима (Вијетнам). Странци и Вијетнамци који имају стране пасоша који уђу у Вијетнам кроз интернационалне границе те отпутују у Пху Куоц отоке и остану ту мање од 15 дана ће такође бити изузети од вађења визе. Пасоши морају бити валидне барем још 45 дана. Након што стигнете на Пху Куоц отоке, уколико желите отићи на друге локације или остати на Пху Куоц острвима дуже од 15 дана Имиграциони уред ће бити одговоран за издавање виза на лицу места.

-Вијетнамска улазна виза није потребна за Вијетнамце у иностранству уколико останете мање од 90 дана и имате сертификат о изузимања од вијетнамске визе.

То су информације о изузетцима око Вијетнамске визе које треба да знате.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.