Current time in Vietnam:
Serbian

Шта је Вијетнамска виза по доласку?

Вијетнамска виза по доласку значи да ћете добити визу када стигнете један од Вијетнамских аеродрома (Ноибаи интернатионал аирпорт ин Ханој Цапитал цити, ТанСонНхат интернатионал аирпорт ин Хо Цхи Минх цити, ор Дананг интернатионал аирпорт ин Дананг цити) с писмом одобрења од Вијетнамског имиграционог уреда.

Како бисте добили визу при доласку потребно је да имате писмо одобрења. како бисте добили писмо одобрења пријавите се онлине кликнувши на сенд виса форм онлине.

У следећих пар пасуса ван објашњавамо сву процедуру за добијање Вијетнамске визе при доласку:

-Набавите писмо одобрења тако што ћете се пријавити онлине за вашу Вијетнамски визу. У року од 12 до 24 сата након што смо примили вашу потврду и уплату послати ћемо вам копију писма одобрења са кодом који је потребан за преузимање Вијетнамске визе при доласку на један од аеродрома у Вијетнаму.

-Одштампајте писмо одобрења и донесите 2 слике величине 4к6цм са собом како бисте могли да подигне своју визу на аеродрому. Не заборавите да одштампате писмо одобрења и понесете га са собом.

-Провизија за печаћење ће бити наплаћена директно на аеродрому: 25УСД / по особи за једноструку улазну визу или 50УСД / по особи за вишекратну улазну визу.

Белешке:

– Ми ћемо аутоматски организовати Визу по доласку у Вијетнам за оне које долазе авионом.

-Молимо вас да контактирате Вијетнамски амбасаду уколико желите доћи у Вијетнам бродом, копном или возом.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.